Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Sanna Eloranta Medirexissä

uutinen 19.04.2021

Olen Sanna Eloranta ja toimin ravintovalmentajana, fysiikkavalmentajana sekä lyhytterapeuttina ja teen fysioterapiaa terapeuttisena harjoitteluna tuki-ja liikuntaelinhaasteiden parissa. Koulutan fysioterapeutteja voimaharjoitteluun ja valmentavaan fysioterapiaan sekä valmentajia voimaharjoitteluun, sovellettuun biomekaniikkaan ja valmennusprosessiin. Minulla on myös pitkä työkokemus työfysioterapiaan, reumasairauksien fysioterapiaan sekä psykofyysisen fysioterapiaan.
Sanna Eloranta Medirexissä
Olen nyt alkuvuodesta harjoittanut työtäni myös Medirexin tiloissa ja minulle voikin nyt varata aikoja Medirexin nettiajanvarauksen Medirexin nettiajanvarauksen kautta tai tiedustella aikoja soittamalla Medirexin toimistoon puh. 06 836 2200.

Työfilosofiani on rakentaa yhteistyö asiakkaani kanssa hänen lähtökohdilleen ja tavoitteilleen sopivaksi. Tavoitteeni on huomioidaasiakkaan tilanne kokonaisuutena. Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä ravintovalmennus, harjoittelu, palautuminen ja mentaalivalmennus. Asiakastyössäni kulkee aina taustalla fysioterapeuttinen ajattelumalli kehon ja mielen toimintaan.

Nautin monipuolisesta työstä. Saan iloa terveyden ja toimintakyvyn kohentamiseen tähtäävästä valmennuksesta ja fysioterapiasta, mutta tarvittaessa uppoudun myös kilpaurheilun maailmaan. Työnkuvani kouluttamisen merkeissä kuljettaa minua pitkin Suomea. Asiakastyötä teen tällä hetkellä pääasiassa Kokkolassa ja Tampereella. Tampere on opiskelukaupunkini ja kotikaupunkini, jossa kasvoin aikuiseksi. Rakkaus teki minusta kokkolalaisen loppu vuonna 2020. Kiitos, kun olette ottaneet minut Kokkolassa hyvin vastaan!

Jaa tai tykkää