Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Valmennus

Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, joka auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Medirexin ft-valmennuspaketit ovat asiakaslähtöisiä kokonaisuuksia, jossa ammattilaisen turvin kuntoutuminen ja treenaaminen voivat alkaa vamman tai toimintakyvyn laskun jälkeen turvallisesti. Valmennusjakso voi sisältää kaikkea fysioterapeutin osaamista tutkimisesta harjoittelun ohjaamiseen ja manuaaliseen terapiaan! Käytännössä tarkoitus on kuitenkin antaa sinulle ohjauksellisella valmennuksella avaimet elämänlaatusi kohentamiseksi, jossa huomioidaan kaikki hyvinvointiisi vaikuttavat osatekijät. Valmennus on aina asiakaslähtöistä.

Medirexin Sporttitiimi tarjoaa huippu-urheilijoiden palvelut kaikille ja palvelee kaikkia harrastajia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja kattavasti koko Keski-Pohjanmaan alueella. Teemme yhteistyötä asiantuntevasti, avoimin mielin ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Sporttitiimimme fysioterapeuteilla on monipuolinen lajituntemus ja asiantuntijuus. Palveluistamme löytyy myös kattavasti erilaisia fysiikkatestejä.

Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä!


Varaa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!