Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Hyvinvointialan luennot

Asiantuntijoidemme pitämät luennot antavat uutta tietoa ja ajateltavaa oman hyvinvoinnin tueksi ja siitä huolehtimiseen. Käytössämme on myös muiden alojen huippuasiantuntijoita. Tarjoamme yrityksille hyödyllisiä ja inspiroivia luentoja mm. liikunnasta, ravinnosta, hyvinvoinnista ja työhyvinvoinnista. Voimme myös räätälöidä sisällön ja aiheen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Luentojen aiheitamme ovat mm.

 • Hyvinvoinnin vahva pohja – työkaluja harrastuksiin ja arkeen 60min.
 • Stress och återhämtning ”Företagspsykologens tips kring stresshantering och återhämtning. Föreläsningens längd är 1 timme.”
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilarit, kesto n. 3h (välissä n. 10min tauko) sisällöt: Liikunta ja aktiivisuus, Stressin tunnistaminen ja hallinta, rentoutuminen, Ravinto, uni- ja palautuminen. Jokainen teema sisältää henkilökohtaisen tai yhteisen käytännön harjoituksen.
 • Voi hyvin – keinoja stressinsäätelyyn, kesto 30min tai 60min, sisällöt: mistä stressi johtuu? Miten stressinsäätelymekanismit toimivat? Millaisia stressinsäätelykeinoja on? Molempiin sisältyy rentoutusharjoituksen kokeilu lopuksi.
 • Psyykkinen hyvinvointi ja työyhteisön tuki, kesto 45min, sisällöt: psyykkinen hyvinvointi fyysisen rinnalla, työhön ja työstä palautumiseen liittyviä teemoja, työssä voimaantuminen, tutkimustuloksia palautumisesta, henkilökohtainen käytännön harjoitus.Räätälöimme luentoja myös asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sinua palvelevat

 • Jessica Harju-Mattila
  Varaa aika

  Jessica Harju-Mattila

  OMT-fysioterapian asiantuntija

  Psykofyysinen fysioterapia, Työsuojeluvaltuutettu

  finsveeng

 • Minttu Määttälä
  Varaa aika

  Minttu Määttälä

  Fysioterapeutti

  Fascia-käsittelyt, Äitiysfysioterapia, Lantionpohjan fysioterapia, MamaMassage

  fineng

 • Jasmine Broman
  Varaa aika

  Jasmine Broman

  Psykologi, työterveyspsykologi

  Musiikki ja urheilupsykologia, ennaltaehkäisevä mielenterveys

  finsveengVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!