Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Fysioterapia-valmennus

Kärsitkö pitkittyneestä kivusta tai toimintakyvyn haitasta elämässäsi ja haluat tehdä asialle jotain turvallisesti? Haluatko parantaa toimintakykyäsi niin, että pystyt taas kävellä, juosta tai tehdä jotain muuta sinulle tärkeää harrastusta ilman rajoittavia tekijöitä? Silloin tämä valmennus on sinulle!

Ensimmäisellä kerralla tehdään alkututkimus ja suunnitelma tavoitteeseesi pääsemiseksi. Yhteistyössä asiakkaan ja fysioterapeutin välillä laadittu suunnitelma toteutetaan tarpeisiisi sopivalla aikataululla.

Valmennusjakso voi sisältää kaikkea fysioterapeutin osaamista tutkimisesta harjoittelun ohjaamiseen ja manuaaliseen terapiaan! Käytännössä tarkoitus on kuitenkin antaa sinulle ohjauksellisella valmennuksella avaimet elämänlaatusi kohentamiseksi, jossa huomioidaan kaikki hyvinvointiisi vaikuttavat osatekijät.

Hinnastot


Jaksovaihtoehdot 45min

4 x 45 min, kesto 2-6 kk280 €
8 x 45 min, kesto 6-12 kk555 €


Jaksovaihtoehdot 60min

4 x 60 min, kesto 2-6 kk320 €
8 x 60 min, kesto 6-12 kk635 €


Lisäedut


Fysioterapiavalmennukseen sisältyy joko 2kk kuntosalikortti tai 10x kuntosalikortti. Kuntosalikortit ovat voimassa 6kk. Valmennuspäivinä asiakas pääsee Medirexin kuntosalille ilmaiseksi.

Asiakaskokemukset


"Tunnelmat valmennuksesta ovat hyvät! Valmennuksessa hyvää on säännöllinen seuranta ja konkreettinen käytännön apu (ohjeet kotiin ja kuntosalille) ja se, että tietää että voi kokoajan kysyä. Fiilikset ovat odottavat ja hyvät, on ollut mukavaa aloittaa liikkumaan pitkän tauon jälkeen ja valmennusohjelma vaikuttaa siltä, että pystyn siitä pitämään kiinni, mutta toisaalta ei liian helpolta, kun lähtötilanne on ollut aikalailla muun kuin hyötyliikunnan osalta nolla. Se, että itselle on tehty täsmäohjeet tuntuvat hyviltä ja motivoivilta" - Asiakas A

Varaa aika fysioterapeutillemme soittamalla puh. 06 836 2200, sähköpostilla toimisto(at)medirex.fi tai nettiajanvarauksella.

Asiakaspalautteita


Sinua palvelevat

 • Matias Mattila
  Varaa aika

  Matias Mattila

  OMT-fysioterapian asiantuntija, Personal Trainer

  Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot, Psykofyysinen fysioterapia

  fineng

 • Jessica Harju-Mattila
  Varaa aika

  Jessica Harju-Mattila

  OMT-fysioterapian asiantuntija

  Psykofyysinen fysioterapia, Työsuojeluvaltuutettu

  finsveeng

 • Markus Peltoniemi
  Varaa aika

  Markus Peltoniemi

  Fysioterapeutti

  Alaraajafysioterapia, alaraaja-analyysit Yksilölliset tukipohjalliset

  Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia Kuntosaliohjaukset

  fineng

 • Virve Taipale
  Varaa aika

  Virve Taipale

  Fysioterapeutti

  Työfysioterapeutti, alaraaja erikoistunut, lastenfysioterapia, ravitsemustieteen perusopinnot  Yhteistyössä Botnia Työterveys Ry

  finsveeng

 • Minttu Määttälä
  Varaa aika

  Minttu Määttälä

  Fysioterapeutti

  Fascia-käsittelyt, Äitiysfysioterapia, Lantionpohjan fysioterapia, MamaMassage

  fineng

 • Sanna Eloranta
  Varaa aika

  Sanna Eloranta

  Fysioterapeutti, Työfysioterapeutti, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Psykofyysinen psykoterapia, Ravintovalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Fysiikkavalmentaja, Fitnessvalmentaja

  finengVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!

Meillä voit maksaa myös seuraavilla maksuvälineillä