Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Henkilöstö

Täältä löydät Medirexin henkilöstön. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia hyvinvoinnistasi! Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)medirex.fi

Uintikeskus VesiVeijari

 • Matias Mattila
  Lue lisää

  Matias Mattila

  OMT-fysioterapian asiantuntija, Personal Trainer

  Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot, Psykofyysinen fysioterapia

  Olen Matias Mattila, reilu kolmekymppinen paljasjalkainen kokkolalainen OMT- fysioterapeutti ja Personal trainer. Liikunta-alalla olen työskennellyt reilu 10 vuotta, fysioterapeutiksi olen valmistunut 2014 ja OMT- fysioterapeutiksi 2018. Harrastuksiani on jääkiekon pelaaminen, kuntosalilla käyminen ja lenkkeily. Työn ulkopuolella vietän aikaa poikani ja puolisoni kanssa, liikuntaa pyrin harrastamaan lähes päivittäin. Selkeä vahvuuteni arjessa (ainakin omasta mielestä) hillittömän hauskat puujalka vitsit, sanakäännökset ja käytännön jäynät. Heikkoutena vuodesta toiseen yhdys sanat (taas meni väärin).

  Haluan selvittää vastaanotollani aina mikä on syy asiakkaan kipujen taustalla, eikä vaan hoitaa oiretta. Pyrin löytämään asiakkaan kanssa yhdessä keinoja, miten hänen toimintakykyä haittaavaa tekijää pystyttäisiin helpottamaan. Tavoitteenani on jokaisen asiakkaan kohdalla se, että olisin tulevaisuudessa tarpeeton asiakkaalle ja hänellä itsellään olisi työvälineet, miten hän saa TULE- ongelmansa tai kipunsa helpottamaan. Oli vaiva pieni tai suuri, sillä voi olla suuri vaikutus henkilön kokemaan haittaan ja elämänlaatuun. OMT- fysioterapeuttina pyrin huomioimaan kaikki kipuun yksilöllisesti vaikuttavat tekijät. Kipu on kokemus, joka on asiakkaalle aina totta.

  fineng

 • Jessica Harju
  Lue lisää

  Jessica Harju

  OMT-fysioterapian asiantuntija

  Psykofyysinen fysioterapia, Työsuojeluvaltuutettu

  Olen Jessica Harju, valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna 2014 ja vuonna 2020 OMT-fysioterapeutiksi. Muita pidempiä täydennyskoulutuskokonaisuuksia ovat olleet psykofyysinen fysioterapia ja rentoutusvalmentajakoulutus. Olen aurinkoinen ja tehokas, innostun uusista asioista ja joskus blondi hiusväri saattaa näkyä jutuissa. Pitkäaikaisin harrastukseni on tanssi, jossa myös valmennan nuoria ja lisäksi treenailen lihaskuntoa sekä lenkkeilen. Minut löytää herkästi erilaisista vastuutehtävistä. Tällä hetkellä sekä tanssin, että fysioterapia-alan parista.

  Vastaanotollani toivon välittäväni asiakkaille fiiliksen siitä, että yhdessä löydämme keinoja vaikuttaa arkea rajoittaviin tekijöihin. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset kiputilat, pelko tai epävarmuus liikkumisen suhteen. Ajattelen, että tehtäväni on antaa asiakkaalle parhaat mahdolliset keinot itsenäisesti pärjäämiseen, mutta tietenkin siinä vaiheessa, kun asiakkaasta tuntuu, ettei minua enää tarvita. Haluan oppia uutta ja kouluttautua läpi fysioterapiaurani - Tällä alalla ei ole koskaan valmis.

  finsveeng

 • Juhani Taivela
  Lue lisää

  Juhani Taivela

  OMT-fysioterapian asiantuntija

  Akupunktio-hoidot, Fascia-käsittelyt, Advanced Bodybuilding & Fitness Trainer Specialist, Personal Trainer –kouluttaja

  Olen Juhani Taivela ja olen käynyt fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi 3,5 vuotta kestäneet erikoistumisopinnot Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) ja tehnyt viimeiset kuusi vuotta päätyökseni OMT-fysioterapiaa. Pohjakoulutukseltani olen hieroja.

  Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen, sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Työssäni haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin asiakkaalle ja kuhunkin tilanteeseen.

  Erityisosaamiseni keskittyy OMT-fysioterapiaan, mutta katson asioita laaja-alaisesti ja huomioin asiakastyössäni myös ravintoon ja palautumiseen liittyviä asioita. Voima- ja hypertrofiaharjoittelu ovat kuulunut elämääni lähes kaksikymmentä vuotta. Kiinnostukseni on yhdistää fysioterapia osaamiseni tavoitteelliseen harjoitteluun. Oma urheilutaustani nuoruudesta on eri kamppailulajeista.

  finsveeng

 • Marko Mäkinen
  Lue lisää

  Marko Mäkinen

  OMT-fysioterapian asiantuntija, Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija

  Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot

  Olen OMT-fysioterapeutti Marko Mäkinen. Fysioterapeutin työni aloitin Medirexissä vuonna 1992 ja yrittäjäksi siirryin vaimoni kanssa oman yrityksemme Punica Oy/Keski-Pohjanmaan OMT-fysioterapian kautta vuonna 2008. Valmistuin fysioterapeutiksi Oulusta vuonna 1992 ja OMT-tutkinnon suoritin Helsingissä vuosien 1998–2001 välisenä aikana. Urani aikana olen käynyt vuosittain erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä koulutuksia, tarkoituksenani kehittää itseäni jatkuvasti ja pysyäkseni ajan tasalla, mitä fysioterapian laaja-alaisella kentällä tapahtuu. Yksi kansainvälisistä koulutuksistani on urheilijoiden lihastasapainon tutkimiseen ja harjoittamiseen tähtäävä The Performance Matrix- koulutus.

  Työssäni hoidan kaiken ikäisiä potilaita. OMT-fysioterapian asiantuntijana erikoisalaani ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, urheilufysioterapia sekä kivun hoito. OMT-fysioterapeutin työssäni käytän erilaisia terapeuttisia hoitomenetelmiä, joita ovat mm. mobilisaatiot, manipulaatiot, pehmytkudoskäsittelyt, fasciamanipulaatiot, akupunktio sekä lihastasapainoa ja liikehallintaa parantavat kohdennetut harjoitteet. Työssäni pyrin selvittämään erilaisten fysioterapeuttisten tutkimusmenetelmien avulla tarkasti potilaiden ongelmien syitä ja laatimaan heille yksilöllisen, tavoitteellisen hoitosuunnitelman.

  Olen yksi Medirexin sporttitiimiläisistä, joita olen myös kouluttanut yrityksemme kautta nuorten jalkapalloilijoiden lihastasapaino asioiden tiimoilta. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämäntapaani. Nuorempana olen pelannut jalkapalloa, tennistä ja jääkiekkoa kilpailumielessä. Liikunnan suhteen olen kaikkiruokainen, mutta tällä hetkellä eniten aikaa kuluu kuntosaliharjoitteluun.

  finsveeng

 • Susanna Sinivirta-Mäkinen
  Lue lisää

  Susanna Sinivirta-Mäkinen

  OMT-fysioterapian asiantuntija, Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija

  Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot

  Olen Susanna Sinivirta-Mäkinen ja työskentelen Medirexin toimitiloissa yrittäjänä. Yrityksemme Keski-Pohjanmaan OMT- fysioterapia, Punica Oy on toiminut Medirexin tiloissa vuodesta 2008 lähtien.

  Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi (nykyisin fysioterapeutti) vuonna 1987 ja erikoistumisopinnot Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) olen suorittanut vuosina 1994–1997. OMT-fysioterapian asiantuntijana asiakkaakseni ohjautuu tuki- ja liikuntaelin vaivoista potevia ihmisiä. Myös kipupotilaat kuuluvat asiakasryhmääni, joita voin auttaa esimerkiksi neulotushoidoilla (länsimainen akupunktio sekä dry needling).

  Työtapoihini kuuluu selvittää asiakkaani vaivojen taustaa ja syitä mahdollisimman tarkkaan, jotta terapialla päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tässä minulla on tarvittaessa apuna Spinal mouse mittausjärjestelmä, joka antaa selkeän kuvan tutkittavan selän asennosta sekä liikkuvuuksista. Työpäiväni koostuu pääsääntöisesti erilaisista manuaalisista käsittelyistä, jotka koen myös omimmaksi osaamisalueekseni.

  Olen myös osa Medirexin sport- tiimiä, jonka kouluttajina toimimme. Yrityksemme on kehittänyt lajispesifin lihastasapainon tutkimiseen perustuvan testauspatteriston juniori jalkapalloilijoille, jonka avulla voidaan seurata ja ennaltaehkäistä näistä ongelmista johtuvia kuormituksia tai vammoihin altistavia tekijöitä. Vastaavanlainen testausmenetelmä on ollut jo käytössä muille urheilijoille ja aktiiviliikkujille, joka perustuu kansainväliseen testipatteristoon nimeltään The Performance Matrix.

  Entisenä kilpatanssijana liikunta on myös osa elämäntapaani. Nykyisin liikuntaharrastuksiini kuuluu ryhmäliikuntatunnit spinning, bodystep, jooga sekä kuntosaliharjoittelu.

  fin

 • Seija Malkamäki
  Lue lisää

  Seija Malkamäki

  Työfysioterapeutti

  Vastaava fysioterapeutti seija.malkamaki(at)medirex.fi

  044 336 1245

  Olen Seija Malkamäki, fysioterapeutti ja työskennellyt Medirexissä alusta asti vuodesta 1983, eli jo 40 vuoden kokemuksella pyrin auttamaan asiakkaitamme monenmoisissa vaivoissa ja ongelmissa. Toimin myös Medirexin vastaavana fysioterapeuttina, joten toimistotyökin on hivenen tuttua. Erikoistunut olen työfysioterapiaan, joten "pahana" tapanani on kysellä lähes aina asiakkaan työhistoriaa ja työtapoja, vaikka tulisi pelkkään hierontaan koska kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Medirex on kustantanut vuosien varrella lukuisia koulutuksia laidasta laitaan, joten paikalleen ei ole voinut jämähtää. Vetämäni jumpparyhmät koen ihanina. Viihdyn työssäni loistavien työkaverieni kanssa ja erilaisten asiakkaiden kanssa, joista osasta on tullut vuosikymmeniäkin kestävä asiakassuhde. On ihana saada antaa apua ja huomata, että asiakas palaa takaisin saadessaan avun. Työssä jaksamistani tukee aivan varmasti intohimoinen suhteeni kaikkeen liikuntaan ja varsinkin talvella sisälentopalloon ja kesällä biitsin peluuseen.

  On hieno huomata, että tässäkin iässä pystyy haastamaan nuorempiaan ja sillä yritänkin kannustaa myös asiakkaitani, että ei se ikä ole mikään syy jättää urheilematta/liikkumatta vaan ASENNE siihen. Mielestäni myös asenne työhön ja asiakkaiden kohtaamiseen pitää olla avoin, positiivinen ja kannustava ja sen vuoksi Medirexiin pitää aina olla mukava tulla ihan omana itsenään. Kivaa pöhinää pitää tavoitella joka päivä! Ja vielä lopuksi: mummuna olo on ihan parasta!

  finsveeng

 • Virpi Maunula
  Lue lisää

  Virpi Maunula

  Fysioterapeutti

  Lasten fysioterapia, Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept –harjoittelu

  Olen Virpi Maunula, valmistunut fysioterapeutiksi Rovaniemen ammattikorkeakoulusta vuonna 2005. Medirexissä olen aloittanut työskentelemään helmikuussa 2006. Alkuun hääräsin pääasiassa Medirexin uudistetulla kuntosalilla, mutta pikkuhiljaa siirryin tekemään kokonaan fysioterapeutin töitä. Ajauduin sattumien kautta erikoistumaan neurologiaan. Aikuisneurologian Bobath- kurssin suoritin vuonna 2010-2011. Lisäksi olen käynyt erilaisia lyhyempiä koulutuksia mm. lasten fysioterapiaan liittyen. Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt pääasiassa lasten- ja aikuisneurologian parissa. Lasten kanssa työskentelemään päädyin myös sattuman kautta ja nykyään en haluaisi muuta tehdäkkään!

  Työssäni parasta on mahtava työyhteisö, vuorovaikutus asiakkaiden kanssa sekä se, kun lapset edistyvät ja oppivat uusia taitoja ja ovat vilpittömästi onnellisia siitä. Vapaa-ajalla pelaan ja valmennan salibandyssä, vietän aikaa perheen kanssa ja tykkään liikkua luonnossa. Myös pihalla puuhastelu ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni. Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen ihminen.

  finsveeng

 • Merja Jelekäinen
  Lue lisää

  Merja Jelekäinen

  Fysioterapeutti, Lasten fysioterapia

  Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept –harjoittelu

  Olen Merja Jelekäinen, valmistunut fysioterapeutiksi reilu 20 vuotta sitten. Olen kiinnostunut ja käynyt koulutuksia neurologisesta fysioterapiasta. Asiakaskuntani koostuu lapsista, nuorista sekä aikuisista. Minulle työssäni on tärkeää kohdata asiakkaat, kuntoutujat aidosti ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteitaan. Kuntoutujan toimintakyvyn edistymiselle tärkeitä tekijöitä ovat hänen ja lähiverkoston saumaton yhteistyö, johon minä terapeuttina saan osallistua.

  finsveeng

 • Markus Peltoniemi
  Lue lisää

  Markus Peltoniemi

  Fysioterapeutti

  Alaraajafysioterapia, alaraaja-analyysit Yksilölliset tukipohjalliset
  Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia Kuntosaliohjaukset

  Fysioterapeutin ammattiin minut johdatti keihäänheittoharrastukseni, jonka kautta ymmärsin aktiivisen fyysisen harjoittelun ja ohjauksen merkityksen. Myös tyypilliset heittäjän tuki- ja liikuntaelinvammat tulivat harrastuksen myötä tutuiksi. Urheilun kautta heräsi kiinnostus kehon toimintaan liikkeessä ja siihen, miten erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia voisi ennaltaehkäistä, hoitaa ja kuntouttaa.

  Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2005 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Lisäksi olen suorittanut liikuntalääketieteen perus- ja aineopinnot. Medirexissä työskennellessäni olen kouluttautunut ja erikoistunut alaraaja-asiakkaiden tutkimiseen ja hoitamiseen.

  Alaraajafysioterapiassa tutkin ja hoidan jalkaterän, polven sekä lonkan alueen tuki- ja liikuntaelinongelmia/vammoja. Terapiassa pyrin yhdistelemään yksilöllisen terapeuttisen harjoittelun, tukipohjallisten sekä manuaalisen terapian mahdollistamia keinoja. Fysioterapeuttina toimin myös muiden tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisten kuntoutujien parissa.

  Kohtaan työssäni eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita, ja minulle on tärkeää tehdä fysioterapiasta asiakkaan kokoista.

  fineng

 • Virve Taipale
  Lue lisää

  Virve Taipale

  Fysioterapeutti

  Työfysioterapeutti, alaraaja erikoistunut

  Yhteistyössä Botnia Työterveys Ry

  Olen Virve Taipale, työskentelen Medirexissä työfysioterapeuttina. Osaamista löytyy myös TULE-erikoistumisopinnoista ja alaraajaopinnoista. Minulle voi myös varata suoravastaanotto ajan. Fysioterapeutin suoravastaanotolla tarkoitetaan fysioterapeutin ensikäyntiä, jolle tuki- ja liikuntaelinoireinen asiakas voi hakeutua lääkärissä käynnin sijaan. Fysioterapeutin suoravastaanotolle ei tarvitse lähetettä.

  Työssäni parasta on sen monipuolisuus, asiakaskohtaamiset ja ajatus, että työlläni on merkitystä. Lähinnä sydäntä ovat tuki- ja liikuntaelinasiakkaat; mm. rasitusvammojen ja leikkausten jälkeiset kuntoutukset mutta myös ennaltaehkäisevä työ näiden välttämiseksi. Oma intohimo liikuntaan tuo halun auttaa myös asiakkaita löytämään omat keinonsa liikkua ja sitä kautta selvitä työstä ja arjesta mahdollisimman vaivatta.

  finsveeng

 • Joanna Stigman
  Lue lisää

  Joanna Stigman

  Fysioterapeutti

  Lasten- ja nuorten psykofyysinen fysioterapia Fascia-käsittelyt, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, vauvojen fysioterapia, Baby Balance-vauvahieronta, imetysohjaus

  Fysioterapeuttina pyrin tarjoamaan asiakkailleni oivalluksia aktiivisen kuuntelun, kysymyksien ja kokemuksellisen oppimisen kautta herätellen motivaatiota muutoksiin myös arkiympäristössä. Psykofyysisessä fysioterapiassa perustana on kehon ja mielen yhteys. Terapeuttisella harjoittelulla pyritään tukemaan ja vahvistamaan lapsen tai nuoren kehotietoisuutta, itsesäätelytaitoja, myönteistä kehonkuvaa sekä itseilmaisua.
  Hyödynnän työssäni psykofyysistä lähestymistapaa kaikkien asiakkaiden kanssa ja erityisesti psykofyysisestä lähestymistavasta hyötyvät kipuasiakkaat. Olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet!
  Olen työskennellyt aiemmin Imatralla ja tehnyt työtä vauvojen ja äitiysfysioterapian parissa sekä imetys- ja uniohjaajana. Vauvojen fysioterapiassa erityisosaamistani ovat manuaalinen terapia ja syömisen haasteet, myös kielijänneleikkausten pre -ja postoperatiivinen terapia.

  fin

 • Minttu Määttälä
  Lue lisää

  Minttu Määttälä

  Fysioterapeutti

  Fascia-käsittelyt, Äitiysfysioterapia, Lantionpohjan fysioterapia, MamaMassage

  Minttu on nimeni ja äitiysfysioterapia intohimoni. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2010 ja Physiotraineriksi (pt) 2015, viime vuosina olen erityisesti ahminut tietoja ja taitoja erinäisissä äitiysfysioterapian ja lantionpohja fysioterapian koulutuksissa. Tämä ala alkoi kiinnostamaan entistä enemmän oman lapsen syntymän myötä. Liikunta on ollut tärkeä osa elämää pienestä saakka, ryhmäliikuntatuntien ohjaamista on ollut yläkoulu ikäisestä saakka, tunnit vaihdellen tanssitunneista crossfit tunteihin. Tällä hetkellä oma liikkuminen on enimmäkseen lenkkeilyä, kuntosalia ja ulkoliikuntapaikkojen hyödyntämistä, talvisin toivottavasti hiihtämistä. Tärkeä henkireikä on minulle luonto, sen lisäksi huumori ja nauru pitää minut pirteänä. Medirexissä minut voi tunnistaa naurusta, toivottavasti se ilostuttaa ei vihastuta.

  Fysioterapiassa pidän tärkeänä kuunnella asiakasta. Haluan, että asiakkaalla jää heti ensimmäisestä kerrasta alkaen sellainen olo, että hän on saanut sellaista hoitoa ja ohjeita mitä on toivonutkin. Toivon, että käynneillä kemiat kohtaavat ja kivuista huolimatta asiakkaalla jää olo, että välitän.

  fineng

 • Krista Porthen
  Lue lisää

  Krista Porthen

  Fysioterapeutti

  Lantionpohjan fysioterapia, Äitiysfysioterapia, Geriatrinen kuntoutus, Lymfaterapia, Vasa Concept

  Olen Krista Porthen ja erikoistumisalueeni on lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia ja neurologinen fysioterapia. Työssäni pidän vaihtelevuudesta, joten hoidan mielelläni kaikenlaisia asiakkaita. Parasta fysioterapeutin työssä on, kun asiakas saa apua, hänen toimintakykynsä paranee ja hän saavuttaa fysioterapialle asettamiaan tavoitteita. Vapaa-ajalla lempiharrastuksiani on tennis ja hiihto.

  finsveeng

 • Marjo Junnola
  Lue lisää

  Marjo Junnola

  Fysioterapeutti

  Neurologinen fysioterapia, Bobath, Voice Massage, Vasa Concept –harjoittelu

  Olen Marjo Junnola, ja työskentelen aikuisneurologian ja Voice Massagen parissa. Medirexiläinen olen vuodesta 2000. Jo opiskeluaikanani tiesin, että aikuisneurologia on se minun juttuni. Medirexillä olen päässyt monipuolisesti erikoistumaan alalla ja viimeisimpänä koulutusta löytyy Vasa Concept menetelmästä.

  Vuonna 2006 suoritin Voice Massage opinnot, johon kuuluu hengitys, kommunikaatio sekä suun- ja nielun alueen kuntoutus, jotka ovat myös lähellä sydäntä. Jatko-opintoja olen tehnyt muun muassa puheterapian puolelta.

  finsveeng

 • Mia Peuraharju
  Lue lisää

  Mia Peuraharju

  Fysioterapeutti

  Neurologinen fysioterapia, Bobath, Psykofyysinen fysioterapia, Vasa Concept –harjoittelu

  Olen Mia Peuraharju, aikuisneurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Työkokemusta on kertynyt jo yli 30 vuotta, ja edelleen koen olevani ihanneammatissa. Fysioterapia kehittyy koko ajan, joten säännöllisellä kouluttautumisella ylläpidän ammattitaitoani. Aikuisneurologian työkenttääni kuuluvat kuntoutujat, joilla on AVH, aivo- tai selkäydinvamma, MS- tai Parkinsonin tauti tai lihassairaus. Olen kouluttautunut myös psykofyysiseen fysioterapiaan, joka edistää kehon ja mielen hyvinvointia ja kokonaisvaltaista toimintakykyä. Toimin ammatinharjoittajana ja vuokralaisena Medirexissä.

  Työnteolle vastapainoa liikunnan ohella antaa kotoilu ja perhe sekä liikkumisen luonnossa koen erittäin voimaannuttavana.

  fin

 • Hanna Kalliokoski
  Lue lisää

  Hanna Kalliokoski

  Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti

  Voice Massage- ja Fascia-käsittelyt

  Olen Hanna Kalliokoski, fysioterapeutti, Voice massage-terapeutti ja pian lymfaterapeutti. Olen ollut Medirexissä töissä vuodesta 2004. Pidän työstäni koska saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa heitä. Manuaalinen hoitaminen, eli käsittelyt ovat ne minun juttuni. Vapaa-aikanani vietän paljon aikaa kahden tyttären kanssa, omakotitalon touhuissa ja kuntoillessa

  fineng

 • Satu Kivelä
  Lue lisää

  Satu Kivelä

  Koulutettu hieroja, purentalihasten hieronta

  finsveeng

 • Katja Löfroth
  Lue lisää

  Katja Löfroth

  Kuntohoitaja, Lymfaterapeutti

  Klassinen hieronta, Kompressiotuote-asiantuntija

  Olen Katja Löfroth, kuntohoitaja sekä lymfaterapeutti. Olen valmistunut kuntohoitajaksi 1984 ja jo seuraavana vuonna tulin Medirexin palvelukseen. Vuosien varrella kuntohoitajan toimenkuvani on muuttunut huomattavasti. Nykyään klassisesta hieronnasta on tullut yhä suurempi osa työtäni. Lymfaterapeutiksi valmistuin 2006 ja sen myötä myös kompressiotuotteiden mittaus ja valinta ovat tulleet tutuksi ja toimin sen myötä tukisukka-asiantuntijana Medirexissä.

  finsve

 • Sanna Eloranta
  Lue lisää

  Sanna Eloranta

  Fysioterapeutti, Työfysioterapeutti, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Psykofyysinen psykoterapia, Ravintovalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Fysiikkavalmentaja, Fitnessvalmentaja

  Toimin ravintovalmentajana, fysiikkavalmentajana sekä lyhytterapeuttina ja teen fysioterapiaa terapeuttisena harjoitteluna tuki- ja liikuntaelinhaasteiden parissa. Koulutan fysioterapeutteja voimaharjoitteluun ja valmentavaan fysioterapiaan sekä valmentajia voimaharjoitteluun, sovellettuun biomekaniikkaan ja valmennusprosessiin.

  Minulla on osaaminen ja pitkä työkokemus työfysioterapiaan, reumasairauksien fysioterapiaan sekä psykofyysisen fysioterapiaan. Mentaalipuolen koulutuksista valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 2017 ja psykofyysisen psykoterapian perusopintoni valmistuivat 2019. Viimeisimmät isommat opintokokonaisuuteni liikuntalääketieteen perusopintojen osalta valmistuivat 2019. Vuoden 2020 keskityin asiakastyön lisäksi fysioterapeuttien ja valmentajien kouluttamiseen näissä asioissa.

  Työfilosofiani on rakentaa yhteistyö asiakkaani kanssa hänen lähtökohdilleen ja tavoitteilleen sopivaksi. Tavoitteeni on huomioida asiakkaan tilanne kokonaisuutena. Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä ravintovalmennus, harjoittelu, palautuminen ja mentaalivalmennus. Asiakastyössäni kulkee aina taustalla fysioterapeuttinen ajattelumalli kehon ja mielen toimintaan.

  Nautin monipuolisesta työstä. Saan iloa terveyden ja toimintakyvyn kohentamiseen tähtäävästä valmennuksesta ja fysioterapiasta, mutta tarvittaessa uppoudun myös kilpaurheilun maailmaan.

  Työnkuvani kouluttamisen merkeissä kuljettaa minua pitkin Suomea. Asiakastyötä teen tällä hetkellä pääasiassa Kokkolassa ja Tampereella. Tampere on opiskelukaupunkini ja kotikaupunkini, jossa kasvoin aikuiseksi. Rakkaus teki minusta kokkolalaisen loppu vuonna 2020. Kiitos, kun olette ottaneet minut Kokkolassa hyvin vastaan.

  fineng

 • Juhani Määttä
  Lue lisää

  Juhani Määttä

  LT, Fysiatrian erikoislääkäri, OMT-fysioterapian asiantuntija

  Olen Juhani Määttä, Fysiatrian alan lääkärinä tutkin ja hoidan kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja selän ja niskan oireiluista aina käden ja jalan vaivoihin. Yksi oleellisimmista tehtävistäni on myös löytää sopiva kuntoutusmuoto vaivaa helpottamaan. Pyrin ottamaan asiakkaan tilanteen aina kokonaisvaltaisesti huomioon. Otan vastaan kaikenikäisiä asiakkaita. Olen tehnyt väitöskirjani alaselän Modic-muutoksista vuonna 2016 ja jatkan tutkimustyötä edelleen alaselän vaivojen parissa. Lisäksi olen suorittanut OMT-tutkinnon.

  finsveeng


Hagströmin kulma

 • Susanna Cederberg
  Lue lisää

  Susanna Cederberg

  Työfysioterapeutti

  Työhyvinvointi-projektit, Shock Wave –paineaaltohoito, alaraaja erikoistunut
  Yhteistyössä Botnia Työterveys Ry

  Olen Susanna Cederberg, työfysioterapeutti ja työskentelen Medirex Hagströmin Työfysoterapeuttina olen työterveyden asiantuntija, fysioterapiakoulutuksen lisäksi olen erikoistunut työtervyteen, ergonomiaan ja fyysisen toimintakyvyn edistämiseen. Minulle voit myös varata ajan Shock Wave –paineaaltohoitoon ja olen mukana monessa työhyvinvointiprojektissa.

  Medirex tuottaa Kokkolan työterveyden asiakkuuksille työfysioterapiapalveluita ja työskentelen myös työfysioterapeuttina yhteistyössä Botnia Työterveyden kanssa.

  finsveeng

 • Susanna Uusimäki
  Lue lisää

  Susanna Uusimäki

  Toimintarerapeutti, Lasten, nuorten ja aikuisten toimintaterapia

  Olen Susanna Uusimäki, valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2012, ja työskennellyt siitä lähtien monipuolisesti niin lasten ja nuorten, työikäisten kuin ikääntyneidenkin kanssa. Toimintaterapeuttina työskentelyssä on tosi hienoa olla mukana mahdollistamassa asiakkaan osallistumista hänelle tärkeään ja merkitykselliseen toimintaan ja auttaa saavuttamaan omia tavoitteitaan! Olen hankkinut lisäkoulutusta mm. leikistä sekä motoristen ja prosessitaitojen arvioinnista (AMPS-arviointimenetelmä).

  fineng

 • Saija Toskala
  Lue lisää

  Saija Toskala

  Toimintaterapeutti

  Neuropsykiatrinen valmentaja, Lasten toimintaterapia

  Olen Saija Toskala, valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2014 ja työskennellyt siitä lähtien avoterapian toteuttajana lasten ja muiden asiakasryhmien parissa. Minulla on kokemusta erityisesti lasten toimintaterapiakuntoutuksesta sekä koulutusta mm. neuropsykiatrisen valmennuksen ja sensorisen integraation (A- ja B-osa) viitekehyksistä. Terapiatyöskentely kanssani on asiakas- ja perhelähtöistä, ohjauksellista, luovaa, leikillistä ja liikunnallista asiakkaalle merkityksellistä toimintaa.

  fin

 • Eeva-Maija Keski-Säntti
  Lue lisää

  Eeva-Maija Keski-Säntti

  Toimintaterapeutti, Psykoterapeutti, Työnohjaaja

  Olen Eeva-Maija Keski-Säntti, valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 1992 ja työskennellyt siitä lähtien erilaisten asiakasryhmien parissa. Toimintaterapeuttina minulla on kokemusta erityisesti ihmisten kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta.

  Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa ja pyrin löytämään merkityksellistä toimintaa juuri heidän elämäänsä ja arkeen sopivaksi siten, että se tukisi kuntoutusta ja siinä edistymistä. Olen lisäksi opiskellut työnohjaajaksi ja psykoterapeutiksi. Olen hankkinut lisää ammatillista osaamista kivunhallintaan, trauma- ja kriisityöskentelyyn, psykofyysiseen psykoterapiaan sekä assosiatiivisten korttien terapeuttisen työn työskentelyyn.

  fineng

 • Sini Lillhonga
  Lue lisää

  Sini Lillhonga

  Toimintaterapeutti, Neuropsykiatrinen valmentaja

  Lasten toimintaterapia, Äitiysvapaalla

  Olen Sini ja valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2019, ja työskennellyt siitä lähtien lasten toimintaterapeuttina Medirexillä. Työssä minulle on tärkeää löytää asiakkaan motivaatio ja auttaa asiakasta kokemaan onnistumisen iloa. Minulle on myös tärkeää, että terapiassa lapsi saa onnistumisen kokemuksia leikkisän, hauskan ja innostavan toiminnan kautta. Olen hankkinut lisäkoulutusta mm. toiminnanohjauksesta, sensomotorisesta leikistä ja leikkitaidoista.

  fin

 • Nita Tiitto
  Lue lisää

  Nita Tiitto

  Toimintaterapeutti, Sosionomi

  Olen Nita Tiitto ja valmistuin toimintaterapeutiksi keväällä 2022. Toimintaterapia on aidosti yksilöllinen ja asiakkaan omista tarpeista lähtevä monipuolinen kuntoutusmuoto ja siksi opinnot sen pariin vetivät voimakkaasti puoleensa. Minusta on tärkeää huomioida asiakkaan omat vahvuudet ja tukea niitä, jotta osallisuus omassa elämässä ja ympäristössä vahvistuu. Lisäkoulutusta olen käynyt mm. leikin ja itsesäätelytaitojen tukemisen ja opettelun saralta. Toimintaterapeuttina saan myös hyödyntää aiempaa pitkää työkokemustani sosionomina.

  fineng

 • Johanna Oinas
  Lue lisää

  Johanna Oinas

  Psykologi

  Lasten ja nuorten oppimisen ja neuropsykiatriset haasteet sekä neuropsykologiset arviot ja tutkimukset

  Olen Johanna Oinas-Kortelainen, valmistunut psykologiksi vuonna 2012. Olen työskennellyt perheneuvolassa, neuvolapsykologina, kehitysvammahuollossa ja viimeisimpänä lasten ja nuorten poliklinikalla erikoissairaanhoidossa. Lasten ja nuorten oppimisen ja neuropsykiatriset haasteet sekä neuropsykologiset arviot ja tutkimukset ovat erikoisosaamistani, jota olen edelleen syventänyt täydennyskoulutuksilla. Arviointi- ja tutkimustyötä teen suurella intohimolla ja sydämellä lasta, nuorta ja perhettä tarkasti kuunnellen.

  fineng

 • Jasmine Broman
  Lue lisää

  Jasmine Broman

  Psykologi, työterveyspsykologi

  Musiikki ja urheilupsykologia, ennaltaehkäisevä mielenterveys

  Olen Jasmine Broman. Valmistuin Uumajan Yliopistosta psykologiksi vuonna 2020. Olen työskennellyt sekä lasten, nuorten että aikuisten parissa - ryhmien, perheiden ja yksilöiden kanssa. Lisäkoulutusta olen hankkinut muun muassa eri konsultaatiomalleista, oppimishaasteista ja musiikkipsykologiasta. Työskentelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työssä asiakkaan toiveiden kuuleminen on minulle tärkeää ja palautteen saaminen on kehitystä mahdollistava tekijä. Pyrin myös siihen, että asioita lähdetään työstämään asiakkaan vahvuuksien kautta. Vapaa-ajallani harrastan musiikkia, tanssimista ja teen juomista.

  finsveeng


Toimisto (Uintikeskus VesiVeijari)

 • Tanja Hagström
  Lue lisää

  Tanja Hagström

  Toimistosihteeri

  Taloushallinto, Reskontra

  tanja.hagstrom(a)medirex.fi

  044 336 1298

  Työskentelen Medirexin Info-pisteellä toimistosihteeri tehtävissä. Olen tullut taloon v. 2006. Aikaisemmin olen työskennellyt sairaalaympäristössä ja yksityisellä puolella terveyspalvelualalla sekä tilitoimistoalalla sihteerin/kirjanpitäjän tehtävissä. Medirexissä saan tehdä näitä molempia töitä sopivassa suhteessa.

  Työ on monipuolista ja viihdyn mainiosti Medirexin mahtavassa työporukassa. Vapaa-aikanani lataan mieluiten akkuja maalaismaisemassa perheen kanssa. Pihatyöt kuuluvat harrastuksiin ja tykkään käydä myös kuntosalilla.

  finsveeng

 • Minna Maunumäki
  Lue lisää

  Minna Maunumäki

  Toimistosihteeri

  Asiakaspalvelu

  minna.maunumaki(a)medirex.fi

  044 336 1241

  Olen Minna ja työskentelen Medirexissä toimistosihteerinä. Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelu ja laskutus. Minulla on pitkä työhistoria asiakaspalvelusta ja se on lähellä sydäntäni. Meillä Medirexissä on aina aikaa vaihtaa asiakkaitten kanssa kuulumisia. Tervetuloa Medirexiin!

  finsveeng

 • Tanja Huvi
  Lue lisää

  Tanja Huvi

  Toimistosihteeri

  Asiakaspalvelu, Laskutus

  tanja.huvi(at)medirex.fi

  0443361241

  Olen Tanja, lähtöisin Pirkanmaalta ja muuttanut tänne Keski-Pohjanmaalle vuonna 2009. Koulutukseltani olen tradenomi, valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2011.

  Työt Medirexillä olen aloittanut vuonna 2016. Työskentelen toimistosihteerinä. Työtehtäviini kuuluvat mm. asiakaspalvelu ja laskutus. Parasta omassa työssäni on sen monipuolisuus ja ihmisläheisyys, unohtamatta meidän huippua työporukkaa! Myös ennen Medirexille tuloa olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

  Tapaat minut aina hymyssä suin ja iloisella asenteella, Tervetuloa Medirexiin!

  fineng


Hallinto

 • Pekka Nurmi
  Lue lisää

  Pekka Nurmi

  Hallituksen puheenjohtaja

  pekka.nurmi(a)anvianet.fi

  fin

 • Aino Nurmi
  Lue lisää

  Aino Nurmi

  Toimitusjohtaja

  Terveydenhoitaja YAMK Työhyvinvointipalvelut

  aino.nurmi(at)medirex.fi

  044 304 7027

  finsveengVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!