Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Alaraaja-analyysi

Arviolta noin 70 % ihmisistä kärsii alaraajavaivoista. Vaivat saattavat ilmetä kipuiluna, niin jaloissa kuin muissakin kehon osissa. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten ja tukipohjallispalveluiden kehittämiseen sekä alaraajojen hoitoon. Tukipohjallisjärjestelmä auttaa lääketieteen ammattilaisia ratkaisemaan tehokkaasti useimmat jalkojen tukiongelmat.

Lisäksi jalan toimintaa parannetaan yksilöllisen harjoitus- ja hoito-ohjelman avulla sekä tarvittaessa erilaisilla fysikaalisilla hoidoilla.

Alkututkimus


Yksilöllisten tukipohjallisten valmistus aloitetaan kattavalla alaraajatutkimuksella. Tutkimuksen aikana testataan mm. lihas-, nivel- ja hermokudosten liikkuvuutta. Samalla määritellään myös mahdolliset luisten rakenteiden poikkeavuudet ja testataan alaraajan linjausta toiminnallisilla testeillä. Saatua tietoa verrataan kävelystä ja seisoma-asennosta saatavaan tietoon, jolloin saadaan kokonaisnäkemys alaraajojen ja koko vartalon toiminnasta. Vasta tutkimuksen myötä voidaan arvioida, onko ortooseista apua vaivoihin, joiden takia asiakas on hoitoon hakeutunut.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin yksilöllisten tukipohjallisten sivulta.

Lue Keski-Pohjanmaan tekemä juttu kuinka liian pieni kenkä häiritsee jalan kehitystä. Asiantuntijana jutussa Fysioterapeuttimme Markus Peltoniemi.

Asiakaspalautteita


Sinua palvelevat

 • Markus Peltoniemi
  Varaa aika

  Markus Peltoniemi

  Fysioterapeutti

  Alaraajafysioterapia, alaraaja-analyysit Yksilölliset tukipohjalliset

  Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia Kuntosaliohjaukset

  finengVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!