Boka
tid
ta
kontakt
Stäng


Stäng

Personal

Personalens kontaktuppgifter. Ta gärna kontakt och låt oss ta hand om ditt välmående.

Simcentret VesiVeijari

 • Matias Mattila
  Läs mera

  Matias Mattila

  OMT-fysioterapeut, Personal Trainer

  Fascia-behandlig, Akupunktur

  Jag är Matias, en originell Kokkolabo, OMT-fysioterapeut och Personal Trainer som jobbat inom idrottsbranschen i ungefär tio år. Vid min mottagning vill jag ta reda på vad som ligger bakom kundens besvär och inte bara sköta besväret. Jag strävar efter att hitta tillsammans med kunden olika sätt att förbättra funktionsförmågan på bästa vis. Som mål har jag i mitt arbete att till sist behöver inte kunden mig längre utan att kunden skulle klara sig själv med de verktyg som satts upp. Är krämpan liten eller stor kan det vara ett mycket väsentligt hinder i människans livskvalitet. Som OMT-fysioterapeut strävar jag efter att ta i beaktande alla individuella inflytande element som kan vara bakom besväret. Smärta är ett tillstånd som berättat alltid sanningen.

  På min fritid spelar jag ishockey, gymmar och joggar. Utanför arbetet spenderar jag mycket tid med min familj och försöker idrotta och motionera dagligen. Jag är humoristisk (i alla fall tycker jag det) och har alltid något klurigt på gång.

  fineng

 • Jessica Harju
  Läs mera

  Jessica Harju

  OMT-fysioterapeut

  Psykofysisk fysioterapi, Fascia-behandling

  Jag är Jessica Harju, studerat till fysioterapeut i Tammerfors yrkeshögskola och år 2014 och år 2020 till OMT-fysioterapeut. Andra tilläggs skolningar finns inom psykofysisk fysioterapi och avslappningscoaching. Jag är energisk och effektiv som är ivrig över nya saker. Ibland i vissa saker kan hårfärgen synas extra mycket. Sedan jag var barn har kärnhobbyn varit dans. Som ung har jag tävlat i showdans och gillar än idag att uppträda och coacha unga. Förutom dans tränar jag regelbundet styrketräning och joggning. Ni hittar mig även lätt i olika ansvarsarbeten inom dans och fysioterapibranschens styrelser.

  På mina mottagningar önskar jag att jag förmedlar känslan av att vi tillsammans med kunden hittar lösningar till sådana fall som begränsar kundens vardag. Dessa kan vara t.ex. olika smärttillstånd, rädsla eller osäkerhet till olika rörelseformer. Min uppgift är att ge kunden de bästa lösningarna för att kunna agera självständigt men förstås i det skedet när det känns, att kunden inte längre behöver mig. Jag vill konstant lära mig nya saker och skola mig genom min karriär som fysioterapeut – För på den här branschen är man aldrig färdig!

  finsveeng

 • Juhani Taivela
  Läs mera

  Juhani Taivela

  Fysioterapeut, OMT

  Akupunktur, Fascia-behandling, Personal Trainer

  Jag är Juhani och har jobbat de senaste sex åren som OMT-fysioterapeut som yrkesutövare vid Medirex. Min passion inom mitt arbete är att förstå rörelse och kvalitet och föra budskap och kännedom vidare. På mitt arbete vill jag avveckla svartvita inställningar från de ”rätta och fela” rörelser och rörelsetekniker som finns ännu mycket av inom branschen. Mitt mål är att rörelsernas kvalitet är genomförbara kunder i olika situationer.

  Min specialitet fokuserar sig på OMT-fysioterapi men samtidigt koncentrerar jag mig på att se allt som en fungerande helhet. Dessa är till exempel kost och återhämtning. Styrka och hypertrofiträning har varit med i mitt arbete under tjugo år. Intresset att kombinera mitt kunnande inom fysioterapi med målinriktad träning.

  finsveeng

 • Marko Mäkinen
  Läs mera

  Marko Mäkinen

  Fysioterapeut, OMT

  Akupunktur, Fascia-behandling, The Matrix Movement Specialist

  Jag är Marko Mäkinen och är OMT-fysioterapeut och har arbetat på Medirex sedan år 1992 när jag och min fru Susanna blev egenföretagare med vårt företag Punica Oy/Keski-Pohjanmaan OMT-fysioterapia år 2008. Jag har studerat till fysioteraput i Uleåborg år 1992 och specialiserat mig vidare till OMT-fysioterapeut i Helsingfors mellan åren 1998–2001. Under mina arbetsår har jag utfört många olika nationella och internationella skolningar för att fördjupa och utveckla mitt kunnande inom branschen och i dess utveckling. En av de internationella skolningarna är utforskning av muskelbalansen som heter The Performance Matrix –programmet.

  I mitt arbete sköter jag patienter i olika ålder. Som specialist inom OMT-fysioterapi har jag kärnkunnande inom ingrepp i vården av stöd- och rörelseorganen, idrottsfysioterapi och vård av smärta. I mitt arbete använder jag mig utav olika behandlingar såsom ledmobilisering, manipulering och behandling av mjukvävnader, akupunktur och behandlingar som främjar muskelbalans och kontrollering. Jag strävar efter att ta reda kundens problem med hjälp av de olika fysikaliska metoderna och planera en individuell vårdperiod som gynnar kunden och kundens mål som bäst.

  Jag är också med i Medirex sport-team där jag handleder och skolar vår personal. Motion har alltid vart ett viktigt element i mitt liv. Som ung har jag spelat tävlingsinriktande fotboll, tennis och ishockey. När det gäller sport är jag en allätare, men nuförtiden spenderat jag mest tid på gymmet.

  finsveeng

 • Susanna Sinivirta-Mäkinen
  Läs mera

  Susanna Sinivirta-Mäkinen

  Fysioterapeut, OMT

  Akupunktur, Fascia-behandling, The Matrix Movement Specialist

  Jag är Susanna Sinivirta-Mäkinen och arbetar som egenföretagare i Medirex utrymmen. Vårt företag Keski-Pohjanmaan OMT- fysioterapia, Punica Oy har fungerat sedan år 2008 i Medirex. Jag är utbildad fysioterapeut år 1987, som gick med benämning medikalgymnast den tiden. Efter det har jag specialiserat mig till OMT-fysioterapeut mellan åren 1994–1997. Kunder som kommer till min mottagning har oftast bekymmer med muskel-, bindväv-och bensystemet. Också kunder med smärta hör till kundgruppen som jag hjälper till exempel med akupunktur och dry needling.

  Till mina arbetssätt hör att ta reda på kundens bakgrund till besvären och undersöka de så noga som möjligt för att nå ett så bra terapiresultat som möjligt. Som verktyg använder jag till exempel Spinal mouse som är en databaserad mätningsmetod som ger snabbt och enkelt pålitliga data om ryggens läge och rörlighet. Jag jobbar också mycket med olika manuella behandlingar som jag upplever som mitt kärnkunnande.

  Jag är en del utav Medirex sport-team och fungerar som teamets handledare. Vårt företag Punica har utvecklat en produkt som går ut på grenkunnande, testning och utforskning av muskelbalans inom junior fotboll. Med hjälp av projektet kan vi förebygga olika besvär och belastning som sker i muskelbalansen hos fotbollsspelare. Denna produkt har varit i användning inom andra grenar och aktivmotionerare, som baserar sig på den internationella testprodukten The Performance Marix.

  Som före detta tävlingsdansare är motion väldigt viktig i min vardag. Idag sportar jag inom olika guppgymnastiklektioner såsom spinning, bodystep, jooga, och gym.

  fin

 • Seija Malkamäki
  Läs mera

  Seija Malkamäki

  Arbetsfysioterapeut

  Ansvarig fysioterapeut seija.malkamaki(at)medirex.fi
  044 336 1245

  Jag är Seija, fysioterapeut och har arbetet vid Medirex sen dag 1 från år 1983. Med över 37 års erfarenhet strävar jag efter att hjälpa våra kunder i alla olika smärtsituationer. Jag fungerar också som ansvarig fysioterapeut så kontorsarbete är också mycket bekant. Jag har specialiserat mig inom arbetsfysioterapi och vid min mottagning brukar jag alltid fråga kundens arbetshistorik och arbetssätt för allting inverkar på allt.

  Medirex har gett mig möjligheten att gå på olika skolningar för på stället har man inte kunnat lämna. Jag drar också gymnastiktgrupper och det tycker jag är kul. Jag trivs på mitt arbete utmärkt, tillsammans med en fantastisk personal och våra kunder. På den fronten finns det till och med ett decenniums vän och kundförhållanden. Det är så givande att se att man har gett kunder nyckeln till välmående. För att orka på arbetet har jag en mycket passionerad relation till all idrott och motion, speciellt till vollyboll både sommar och vintertid.

  finsveeng

 • Virpi Maunula
  Läs mera

  Virpi Maunula

  Fysioterapeut

  Barnfysioterapi, Neurofysioterapi, Bobath, Vasa Concept -training

  Jag är Virpi och har studerat till fysioterapeut vid Rovaniemi yrkeshögskola år 2005. Hos Medirex har jag börjar arbeta året efter. Först befann jag mig vid Medirex nya gym men började så småningom arbeta som fysioterapeut på heltid. Vid den neurologiska sidan hamnade jag med en slum och har varit på olika skolningar, till exempel vuxenneurologi Bobath kursen år 2010–2011. Jag har också varit på många andra kurser angående barn fysioterapi och det är barn som jag har jobbat mest med under de senaste 10 åren. Det bästa med mitt arbete är den fina gemenskapen och växelverkan med kunderna och det när man märket att ett barn utvecklas och lär sig nya saker.

  På min fritid spelar och tränar jag i innebandy, spenderar tid med familjen och tycker om att vara i naturen. Tycker också om att spendera tid i trädgården och inreder inomhus, de är nära hjärtat. Till min natur är jag lugn och positiv!

  finsveeng

 • Merja Jelekäinen
  Läs mera

  Merja Jelekäinen

  Fysioterapeut

  Neurofysioterapi, Bobath, Vasa Concept -training, Barnfysioterapi

  Jag är Merja, som arbetat som fysioterapeut i tjugo år. Jag är intresserad och gått skolningar inom neurofysioterapi. Min kundgrupp baserar sig på barn, unga och av vuxna. Viktigt i mitt arbete är att möta kunderna på riktigt och hjälpa dem att nå sina mål. För den rehabiliterade är det viktigt att det finns ett nätverk som har ett gott samarbete och jag är glad att få vara en del utav det nätverk.

  finsveeng

 • Virve Taipale
  Läs mera

  Virve Taipale

  Arbetsfysioterapeut

  Analysering av nedre extremiteter och individuella stödsulor

  Jag är Virve och arbetar som arbetsfysioterapeut vid Medirex. Har också kunnande inom TULE-specialiseringsstudier och studier inom nedre extremiteterna. Du kan också boka en direkt mottagningstid till mig. En direkt mottagningstid är ett första besök hos en fysioterapeut som en kund med stöd eller rörelseorgans problem kan söka sig till istället för till en läkare. Till en direkt mottagning behöver du inte en remiss.

  Det bästa med mitt arbete är mångsidigheten, olika kundmöten och det att mitt arbete har en viktig mening. Nära hjärtat ligger kunder med rörelseorgans problem, belastningsskada eller rehabiliteringskunder som varit på operation. Med den egna passionen för motion vill jag stråla ut till kunderna så att de också skulle hitta sina egna lösningar till sin vardag.

  finsveeng

 • Markus Peltoniemi
  Läs mera

  Markus Peltoniemi

  Fysioterapeut

  Analysering av nedre extremiteter, Individuella stödsulor

  Jag är Markus Peltoniemi, och arbetar som fysioterapeut i Medirex. Det som fångat mig till detta arbete var spjutkastnings hobbyn vilket fick mig att förstå aktiv och fysisk motion och dess betydelse. Kunnande inom spjutkastning och dess rörelsefunktion blev mycket bekant för mig genom hobbyn. Genom idrotten har intresset för människokroppens funktionsförmåga blivit allt viktigare och då visste jag att detta är något jag vill jobba med.

  Jag har studerat till fysioterapeut år 2005 i Jyväskylä yrkeshögskola och har också studerat grund och ämnesstudier inom idrottsmedicin. Under min arbetstid i Medirex har jag specialiserat mig i undersökning av nedre extremiteterna och i individuella stödsulor.

  Inom undersökning av nedre extremiteterna undersöker och sköter jag om höft, knä, vrist, häl och fötter. I terapin strävar jag efter att kombinera individuell terapeutisk övning med individuella stödsulor, manuell terapi och olika vårdalternativ som gynnar kunden bäst. Jag arbetar också med andra delområden inom fysioterapi. På mitt arbete träffar jag olika människor i olika åldrar och kondition. Det är mycket viktigt för mig att betjäna alla och hitta de rätta lösningarna för kunden.

  finsveeng

 • Minttu Määttälä
  Läs mera

  Minttu Määttälä

  Fysioterapeut

  Fascia-behandling, Funktionsstörningar i bäckenbotten, Moderskapsfysioterapi

  Det är jag som är Minttu och bäckenbottens fysioterapi är min passion. Jag har studerat mig till fysioterapeut år 2010 och till physiotrainer år 2015. De senaste åren har jag varit mycket aktiv inom bäckenbottens fysioterapi. Denna bransch blev jag intresserad av mera när jag fick mitt egna barn. Motion och hälsa har varit en mycket viktig del av mitt liv. Crossfit, dans och att leda olika gymnastikgrupper är min grej!

  Idag är jag aktiv inom löpning, gym och använder mycket av utomhus parker. På vinter skidar jag mycket. Naturen är extra viktig för mig samt humor och skratt ger mig energi. Vid Medirex känner du igen mig genom mitt skratt.

  fineng

 • Krista Porthen
  Läs mera

  Krista Porthen

  Fysioterapeut

  Funktionsstörningar i bäckenbotten, Geriatrisk rehabilitering, Lymfaterapi, Vasa Concept -training, Moderskapsfysioterapi

  Jag är Krista och är fysioterapeut med specialområden inom funktionsstörningar i bäckenbotten och geriatrisk rehabilitering. Jag brinner för mitt arbete och gillar arbetets omväxling och därför tycker jag om att arbeta med olika slag av kunder. Det bästa med fysioterapiarbetet är när kunden får hjälp, kundens funktionsförmåga förbättras och kunden uppnår olika mål. På min fritid gillar jag att spela tennis och skida.

  finsveeng

 • Juho Karhula
  Läs mera

  Juho Karhula

  Fysioterapeut

  Fascia-behandling, Funktionsstörningar i bäckenbotten

  Jag är Juho, fysioterapeut sedan år 2017 och har jobbat nästan sen dess vid Medirex. För tillfället arbetar jag mycket omfattande inom fysioterapins olika delområden. Jag har bestämt mig för att tillägga kunnande inom sportfysioterapi och tar tilläggskurser i ämnet för tillfället.

  I framtiden önskar jag ha certifikat som sportfysioterapeut. Jag har personligt mycket kunnande inom innebandy och fungerar som fysiktränare för Nibacos herrarnas representationslag. Förutom sport och dylikt arbetar jag också med andra kunder och det njuter jag av lika mycket. Största glädjen i mitt arbete får jag när jag kan ge nyckeln åt kunden för att underlätta och bota deras funktionsförmåga eller livskvalitet på lång sikt. Var det då frågan om sport prestation eller smärtfri promenad för en med knäproblem.

  fineng

 • Marjo Junnola
  Läs mera

  Marjo Junnola

  Fysioterapeut

  Neurofysioterapi, Bobath, Voice Massage, Vasa Concept -training

  Jag är Marjo och har arbetat som fysioterapeut vid Medirex redan i över tjugo år. Mina specialområden är vuxnas neurofysioterapi och den inriktingen visste jag redan under studietiden. Hos Medirex har jag fått specialisera mig mångsidigt och den senaste skolningen har jag slutfört inom Vasa Concept metoden.

  År 2006 slutförde jag mina Voice massagestudier. Till Voice massage kör andnings, kommunikations, mun och svalgrehabilitering som är mycket nära mitt hjärta. Tilläggsstudier har jag slutför bland annat i talterapi.

  finsveeng

 • Mia Peuraharju
  Läs mera

  Mia Peuraharju

  Fysioterapeut

  Neurofysioterapi, Bobath, Psykofysisk fysioterapi, Vasa Concept -training

  Jag är Mia och är specialicerad inom neurologisk fysioterapi för vuxna och har 30 års arbetserfarenhet inom branschen. Jag känner att jag verkligen jobbar med mitt drömyrke. Fysioterapi utvecklas hela tiden och på grund av det utvecklar jag min expertis med olika skolningar. Kundgrupper som jag jobbar intensivt med är rehabiliteringspatienter som har AVH, hjärn- eller ryggmärgshinder, MS- eller Parkinsons sjukdom eller muskelsjukdom. Jag har skolat mig också inom psykofysisk fysioterapi som främjar kroppsbyggnaden och humörets välmående och omfattande funktionsförmåga. Jag fungerar som yrkesutövare hos Medirex. För att få balans i arbetet motionerar jag mycket, är hemma med familjen och rör mig mycket i naturen. Det tycker jag är så stärkande!

  fin

 • Hanna Kalliokoski
  Läs mera

  Hanna Kalliokoski

  Fysioterapeut

  Voice massage- och Fascia-behandlingar

  Jag är Hanna, fysioterapeut, Voice massage-terapeut och lymfaterapeut. Jag har arbetat vid Medirex sen år 2004. Jag tycker om mitt arbete för att jag får vara nära och tillsammans med människor och hjälpa dom. Manualisk behandling är min grej. På fritiden spenderar jag mycket tid med mina två döttrar, pysslande i hemmet och motionerar.

  fineng

 • Katja Löfroth
  Läs mera

  Katja Löfroth

  Motionsskötare, Lymfaterapeut

  Kompressionproduktspecialist

  Jag är Katja, motionsskötare, lymfterapeut och kompressionproduktspecialist. Jag har jobbat som motionsskötare sen 1984 och jobbat sen dess vid Medirex. Under årens gång har mitt arbete som motionsskötare ändrat betydligt. Idag är klassisk massage i en mycket större roll i mitt arbete. Som lymfterapeut studerade jag mig till år 2006 och tillsammans med utbildningen har kompressionprodukterna blivit mycket bekanta. Jag fungerar som expert inom olika kompressionprodukter såsom stödstrumpor och dylikt på Medirex.

  finsve

 • Hilkka Kostet
  Läs mera

  Hilkka Kostet

  Massör

  Nervbanemassage, Voice massage -behandling

  Jag är Hilkka Kostet, massör och har arbetat vid Medirex från första början år 1983. Med 37 års erfarenhet hjälper jag våra kunder i olika problem och besvär. Mina kunder är i alla de ålder, i olikt skick och form. Jag är också Medirex arbetarskyddsfullmäktige.

  Till mitt arbete hör massage, nervbanemassage och voice massage. Voice massage är en behandling, där man med hjälp av de klassiska massagegreppen arbetar igenom muskelgrupper som används vid andningsfunktion och röstbildning.

  Som en före detta tävlingsidrottare är motion en livsstil för mig. Idag håller jag mycket på med nyttomotion, plockar bär och svamp och cyklar till jobbet varje dag.

  fin

 • Nea Töyräskoski
  Läs mera

  Nea Töyräskoski

  fineng

 • Sanna Eloranta
  Läs mera

  Sanna Eloranta

  Fysioterapeut, Arbetsfysioterapeut, Psykofysisk fysioterapi, Tränare för välmående, Fitnesstränare

  Det är jag som är Sanna Eloranta. Jag fungerar som näringstränare, fysiktränare och arbetar med fysioterapi inom muskuloskeletal hälsa. Jag skolar och coachar också fysioterapeuter i fysioterapins olika delområden samt i biomekanik.

  Jag har erfarenheter utav arbetsfysioterapi, fysioterapi inom reumatism och psykofysisk fysioterapi. Utbildning på den mentala sidan har jag avklarat år 2017 till lösningsinriktad kortterapeut och gjort psykoterapins grundstudier år 2019 samt de senaste större studiehelheterna har jag studerat grundstudier inom idrottsmedicin. Från och med år 2020 har jag fokuserat mig på att coacha fysioterapeuter inom dessa områden.

  Till min arbetsfilosofi hör att bygga upp en arbetsgemenskap med kunden så att det gynnar kunden och hens målsättningar. Jag strävar också efter att ta i beaktande kunden och hens situation som en helhet. De bästa resultaten nås med att kombinera näringsledning, träning, återhämtning och mentalcoaching samt att fysioterapins alla delområden finns alltid med.

  Jag njuter av mitt mångsidiga arbete. Det som gör mig glad i mitt arbete är att se konkreta resultat och att hjälpa kunden på riktigt. Jag reser mycket i mitt arbete men kundmöten sker mest I Karleby och i Tammerfors. Tammerfors är min hem och studiestad där jag växte till vuxen. Kärleken gjorde mig till en karlebybo i slutet av 2020. Tack för att ni tagit så gott emot mig här i Karleby.

  fineng

 • Jouni Ahvenkoski
  Läs mera

  Jouni Ahvenkoski

  Idrottsmassör/massör

  Jag är Jouni Ahvenkoski, 24 år gammal och är idrottsmassör/massör. Till massör har jag studerat i Helsingfors vid Suomenurheiluhierojaopisto och blev färdig till julen 2020. I mitt arbete tycker jag om att hjälpa människor med deras välmående med hjälp av massage. Bästa feedback är från en nöjd kund som fått hjälp till sitt problem.

  Jag har bott i Karleby hela mitt liv förutom studieåret i Helsingfors. Jag har hållit på med en massa olika sporter men främst har fotbollen varit huvudgrenen i 20 års tid. På somrarna tycker jag om att spela golf.

  fineng

 • Juhani Määttä
  Läs mera

  Juhani Määttä

  Jag är Juhani, OMT-fysioterapeut och läkare med specialkompetens inom fysiatri. Jag undersöker och sköter olika sjukdomar i rörelseorganen, rygg och nacksymptomer ner till hand och fotbesvär. Jag strävar efter att ta varje kunds situation i genomgående fokus. Jag tar emot patienter i alla åldrar. Jag har gjort min doktorsavhandling av nedreryggens Modic-byten år 2016 och fortsätter forskningen inom nedre ryggens besvär.

  finsveeng


Hagströms hörn

 • Susanna Cederberg
  Läs mera

  Susanna Cederberg

  Arbetsfysioterapeut

  Projekt inom arbetsvälmående, Shock Wave-tryckvågsbehandling

  Jag är Susanna Cederberg, arbetsfysioterapeut och jobbar vid Medirex Hagströms hörn. Som arbetsfysioterapeut är ja arbetshälsovårdens expert och har specialiserat mig inom arbetshälsovård, ergonomi och befrämja av den fysiska funktionsförmågan. Till mig kan man också boka tid till Shock Wave-behandling samt att jag är med och drar många olika arbetshälsoprojekt.

  finsveeng

 • Pia Siipola
  Läs mera

  Pia Siipola

  Arbetsfysioterapeut

  Akupunktur, Projekt inom arbetsvälmående, Shock Wave-tryckvågsbehandling

  Jag är Pia Siipola, arbetsfysioterapeut och arbetar vid Medirex Hagströms hörn. På min mottagning kan du boka tid till fysioterapi, akupunktur eller till Shock Wave-behandling. Jag är också med i olika projekt inom arbetsvälbefinnande som stöder arbetstagarnas fysiska arbets- och funktionskompetens. Jag planerar ofta tillsammans med företag arbetshandledning, tyhy-årsplaner och olika tyky-dagar samt utför olika tester om mäter bland annat kondition, funktions- och arbetsförmåga. Andra uppgifter som hör till mitt arbete är föreläsningar om välbefinnande och anordnar gruppgymnastik och framför allt pilates. Jag studerar också till ridningsterapeut vid sidan av arbetet.

  Det bästa med mitt arbete är att jag får jobba med olika människor. På min fritid håller jag på med hästar och är bland annat skolad till djurfysioterapeut med rehabilitering av hästar och hundar.

  finsveeng


Medirex Ergoterapi Pikiruukki

 • Susanna Uusimäki
  Läs mera

  Susanna Uusimäki

  Ergoterapeut

  Jag är Susanna Uusimäki, ergoterapeut sedan år 2012 och har arbetat sedan dess mångsidigt med både barn, unga och vuxna. Som ergoterapeut är det fint att få vara med och möjliggöra kundens engagerande i hens meningsfulla och viktiga aktivitet och hjälpa kunden att uppnå sina målsättningar. Jag har vidare utbildat mig med bland annat i bedömning av motoriska process kunskaper (Assesment of Motor and Process Skills).

  fineng

 • Saija Toskala
  Läs mera

  Saija Toskala

  Ergoterapeut

  Jag är Saija, ergoterapeut sedan år 2014 som arbetat sen dess med att förverkliga öppenterapi för barn och andra kundgrupper. Jag har erfarenhet speciellt inom rehabilitering av barnergoterapi och utbildning bland annat inom neuropsykiatrisk träning och sensorisk integration (A- och B-del). Mitt sätt att arbeta är mycket kund och familjebaserat, ledande, kreativt, leksamt och rörelsebaserat.

  fin

 • Eeva-Maija Keski-Säntti
  Läs mera

  Eeva-Maija Keski-Säntti

  Ergoterapeut, Psykoterapeut, Arbetsstyrning

  Jag är Eeva-Maija, ergoterapeut sedan år 1992 och sedan dess har jag arbetat med olika kundgrupper. Som ergoterapeut har jag speciellt erfarenhet av människans övergripande bemötande.

  Jag arbetar med barn, ungdomar och vuxna och strävar efter att hitta meningsfulla lösningar till deras liv och vardag så att det stöder rehabiliteringen och dess framgång. Jag har också studerat till arbetsledare och till psykoterapeut. Jag har också kunnande av behärskning av smärta, trauma- och krishjälp, psykofysisk psykoterapi och arbetning med terapeuttiska assosiativa kort.

  fineng

 • Sini Nykänen
  Läs mera

  Sini Nykänen

  Ergoterapeut

  Hej ja är Sini. Till ergoterapeut har jag studerat år 2019 och arbetat sen dess som barnergoterapeut vid Medirex. Viktigt i mitt arbete är att hitta kundens motivation och hjälpa kunden att känna att hen lyckas. Också viktigt för mig i mitt arbete är att barn i terapi får en fin upplevelse genom lek och genom att lyckas. Jag har också gått fortsatta skolningar inom verksamhetsledning, sensomotorisk lek och lekkunskaper.

  fin

 • Merja Pihlajamaa
  Läs mera

  Merja Pihlajamaa

  Ergoterapeut

  fin

 • Jenni Rintala
  Läs mera

  Jenni Rintala

  Byråsekreterare

  jenni.rintala(at)medirex.fi

  Hej, jag är Jenni och fungerar som byråsekreterare vid Medirex. Min arbetsplats ligger vid Medirex Ergoterapi Pikiruukki men jobbar också ibland i VesiVeijaris verksahetsställe. Jag har mycket erfarenhet utav kundservice inom olika branscher. Det jag älskar i mitt arbete är olika kundbemötanden. Också ett stort plus är arbetskompisarna, de är diamanter. Motion och välmående är mycket viktigt för mig och ni kan se mig vid olika motionsstigar runt om i Karleby.

  Vi ler när vi träffas!

  finsveeng


Medirex Hemvård

 • Aino Nurmi
  Läs mera

  Aino Nurmi

  Hälsovårdare

  Hälsovårdare vid Medirex Kotihoito & Arjen apu

  aino.nurmi(at)medirex.fi

  044 304 7027

  Jag är Aino, sjukskötare vid Medirex Kotihoito & Arjen apu och vi kan även träffas vid byrån i Medirex kundtjänst. Att vara nära människor, hjälpa, göra saker tillsammans och lyssna är något som jag sysslar med varje dag i mitt arbete. Jag stor njuter på mitt arbete, nångång till och med så mycket att jag kan börja sjunga. Välkommen till Medirex!

  finsveeng


Byrå (Simcentret VesiVeijari)

 • Tanja Hagström
  Läs mera

  Tanja Hagström

  Byråsekreterare

  Ekonomiförvaltning, Reskontra, Asiakaspalvelu

  tanja.hagstrom(a)medirex.fi

  044 336 1298

  Jag är Tanja och arbetat vid Medirex kontor sen år 2006. Tidigare arbetserfarenhet finns inom privata hälso- och sjukvården och inom bokföringsbranschen. Hos Medirex får jag arbeta mångsidigt med båda av dessa och jag trivs väldigt bra bland den härliga personalen och kunderna. På fritiden laddar jag helst mina batterier vid landsbygden med min familj. Trädgårdsarbete och gym hör också till mina hobbyn. Vi ses vid Medirex!

  finsveeng

 • Hannele Herranen
  Läs mera

  Hannele Herranen

  Byråsekreterare

  Marknadsföring, offerter, kundservice, fakturering

  hannele.herranen(a)medirex.fi

  044 336 1296

  Jag är Hannele och arbetar som byråsekreterare vid Medirex. Förutom att ni hittar mig vid kontoret sköter jag också om marknadsföring och sociala medier, gör offerter och fakturerar. Jag är snart färdig med mina studier till ekonomie magister och har mycket erfarenhet inom kundservice. ”För mig är det viktigt att bemöta en människa som en människa och betjäna hen på det bästa sättet”. På min fritid dansar jag, gymmar och rör mig mycket i naturen. Jag tycker om fina saker och därför är jag ett riktigt inredningsmonster och loppisfantast.

  finsveeng

 • Minna Maunumäki
  Läs mera

  Minna Maunumäki

  Byråsekreterare

  Kundstjänst

  minna.maunumaki(a)medirex.fi

  044 336 1241

  Jag är Minna och arbetar som byråsekreterare vid Medirex. Till mina arbetsuppgifter hör kundtjänst och fakturering. Jag har mycket erfarenhet av kundbetjäning och det ligger väldigt nära hjärtat. Hos oss vid Medirex har vi alltid tid för att prata med våra kunder och byta nyheter med varandra. Välkommen till Medirex!

  finsveeng

 • Satu Kivelä
  Läs mera

  Satu Kivelä

  Byråsekreterare

  Kundtjänst

  satu.kivela(at)medirex.fi

  044 336 1241

  Hej det är jag som är Satu, byråsekreterare vid Medirex som är en mycket målinriktad och initiativrik. Här hos oss på Medirex har vi väldigt bra energi och det vill jag förmedla. Ni hittar mig också framför pianon. Låtönskningar kan ni lämna vid disken, tack! 😀

  finsveeng

 • Tanja Huvi
  Läs mera

  Tanja Huvi

  Byråsekreterare

  Kundtjänst, fakturering

  tanja.huvi(at)medirex.fi

  0443361241

  fineng


Administrering

 • Pekka Nurmi
  Läs mera

  Pekka Nurmi

  Styrelsens ordförande

  pekka.nurmi(a)anvianet.fi

  fin

 • Anna Nurmi-Lehto
  Läs mera

  Anna Nurmi-Lehto

  Verkställande direktör

  anna.nurmi-lehto(a)medirex.fi

  044 5489 753

  Det är jag som är verkställande direktör på Medirex och mitt arbete är att ta ansvar över företaget. Det bästa med mitt arbete är en underbar personal, som alltid ler och är glada. Jag är också glad över alla kunder. Genom dom lär man sig en hel del. Till min personlighet är jag glad och hjälpsam och någon kan säga att en riktigt actionkvinna!

  finsveengBoka tid på nätet!


Blev du intresserad av våra tjänster? Klicka på knappen nedan och boka en tid! Observera under bokningen i vilken anstalt tjänsten erbjuds vid.


Boka tid
Välkommen till oss - Motion är medicin