Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Sähköinen asiointipalvelu

Nordhealth Connect -sähköinen asiointipalvelu


Käytämme Medirexissä sähköistä, helppokäyttöistä ja tietoturvallista Nordhealth Connect -asiointipalvelua. Ohjelma on suomalainen ja se täyttää terveydenhuollon käyttöön tarkoitetut salassapitoa, tietosuojaa sekä tietoturvaa koskevien säännösten vaatimukset.

Nordhealth Connect -asiointipalvelu mahdollistaa tietoturvallisen kommunikoinnin asiakkaan ja terapeutin välillä. Asiointipalvelun kautta terapeutti voi jakaa kuntoutumiseen liittyviä kursseja, viestejä ja materiaalia, kuten sähköisiä lomakkeita, tehtäviä ja harjoitteita.

Rekisteröidy Nordhealth Connect -sähköiseen asiointipalveluun ennen terapiajakson alkamista. Alta löydät ohjeet rekisteröitymiseen ja asiointipalvelun käyttöön.

Ohje sähköisen asiointipalvelun käyttöön


1. Rekisteröidy palveluunTunnistautuminen tulee tehdä 7 vuorokauden kuluessa. Viesti tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli teet tunnistautumisen 7 vuorokauden jälkeen, mene osoitteeseen https://medirex.connect.nordhealth.com/ ja paina ”Unohtuiko salasana”-painiketta. Saat uuden aktiivisen linkin sähköpostiisi.

Mikäli et saanut linkkiä, tarkista sähköpostin roskapostikansio. Voit kysyä neuvoa ottamalla yhteyttä Medirexin asiakaspalveluun p. 068362200 tai toimisto(at)medirex.fi. Tarkistamme, onko sähköpostiosoitteesi oikein tiedoissamme.

2. Kirjautuminen ja palvelun käyttäminen

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla. Pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa >> https://medirex.connect.nordhealth.com/ tai rekisteröitymissähköpostin kautta


Kattavammat ohjeet Nordhealt Connectiin löydät tästä.
Tervetuloa meille - Liike on lääke!