Varaa
aika
ota
yhteyttä
Sulje


Sulje

TYKY-päivä

Tyky-päivän tavoitteena on työntekijän työ- ja toimintakyvyn tukeminen ja ylläpitäminen, johon kuuluu fyysinen harjoittelu, mukava sosiaalinen yhdessäolo ja rentoutuminen. Käytössämme on eri alojen huippuasiantuntijat ja laaja yhteistyöverkosto.

Tyky-päivä voi sisältää esimerkiksi ulko- ja sisäliikuntaa, kotavaelluksen, testauksia, ihania rentoutushetkiä ja asiantuntijoiden pitämiä inspiroivia luentoja. Tyky-päivä räätälöidään tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Miksi Tyky-päivä meiltä?


  • Säästät aikaa ja rahaa
  • Veloitukseton suunnittelu toiveiden perusteella
  • Voimme tehdä TYKY-kokonaisuuden sinun budjettisi mukaan
  • Valmiiksi tingityt hinnat ruokailusta, tiloista ja muista yhteistyökumppaneiden palveluista
  • Yksi selkeä laskuValmiit TYKY-paketitMedirex Kaupunkiseikkailu


Haluatko tarjota henkilökunnallenne hauskan ja yhteishenkeä kohottavan ulkoilupäivän? Medirexin Kaupunkiseikkailu on Kokkolan kaupungin keskusta-alueelle suunniteltu leikkimielinen tiimiseikkailu.

Medirexin Kaupunkiseikkailussa on 10 rastia ja ne kierretään vapaavalintaisessa järjestyksessä oman reittisuunnitelman mukaisesti. Rastien välissä voi suorittaa bonustehtäviä ja käyttää mitä vilkkainta mielikuvitustaan. Kaupunkiseikkailu on sekä liikunnallisia sekä aivojumppaan painottuvia rasteja. Tämä on mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Rastikierroksen keston on reilu 60min, mutta yhteensä aikaa ohjeistuksineen ja palkinnonjakoineen menee noin 90min. Erikseen on vielä sovittaessa, seikkailun kestoa voidaan myös pidentää ja suunnitella rinnakkaisohjelmaa rasteihin perustuvalla tietovisalla, ruokailulla tai räätälöidä muuta sopivaa ohjelmaa juuri teidän porukallenne.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Suunnitellaan yhdessä teille hyvä ja tarpeenmukainen kokonaisuus.

Anna Nurmi-Lehto
puh. 044 548 9753

Varaa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!