Varaa
aika
ota
yhteyttä
Sulje


Sulje

TYKY-päivä

Tyky-päivän tavoitteena on työntekijän työ- ja toimintakyvyn tukeminen ja ylläpitäminen, johon kuuluu fyysinen harjoittelu, mukava sosiaalinen yhdessäolo ja rentoutuminen. Käytössämme on eri alojen huippuasiantuntijat ja laaja yhteistyöverkosto.

Tyky-päivä voi sisältää esimerkiksi ulko- ja sisäliikuntaa, kotavaelluksen, testauksia, ihania rentoutushetkiä ja asiantuntijoiden pitämiä inspiroivia luentoja. Tyky-päivä räätälöidään tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Miksi Tyky-päivä meiltä?


  • Säästät aikaa ja rahaa
  • Veloitukseton suunnittelu toiveiden perusteella
  • Voimme tehdä TYKY-kokonaisuuden sinun budjettisi mukaan
  • Valmiiksi tingityt hinnat ruokailusta, tiloista ja muista yhteistyökumppaneiden palveluista
  • Yksi selkeä laskuValmiit TYKY-paketitMedirex Kaupunkiseikkailu


Haluatko tarjota henkilökunnallenne hauskan ja yhteishenkeä kohottavan ulkoilupäivän? Medirexin Kaupunkiseikkailu on Kokkolan kaupungin keskusta-alueelle suunniteltu leikkimielinen tiimiseikkailu.

Medirexin Kaupunkiseikkailussa on 10 rastia ja ne kierretään vapaavalintaisessa järjestyksessä oman reittisuunnitelman mukaisesti. Rastien välissä voi suorittaa bonustehtäviä ja käyttää mitä vilkkainta mielikuvitustaan. Kaupunkiseikkailu on sekä liikunnallisia sekä aivojumppaan painottuvia rasteja. Tämä on mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää.

Rastikierroksen keston on noin 1,5-2 tuntia ja yhteensä aikaa ohjeistuksineen ja palkinnonjakoineen kaupunkiseikkailuun menee noin 3 tuntia. Erikseen on vielä sovittaessa, seikkailun kestoa voidaan myös pidentää ja suunnitella rinnakkaisohjelmaa rasteihin perustuvalla tietovisalla, ruokailulla tai räätälöidä muuta sopivaa ohjelmaa juuri teidän porukallenne.

Medirex Kotavaellus


Kaipaatteko työhyvinvointipäiväänne luonnonläheisyyttä ja yhdessä tekemistä? Kotavaelluksemme tarjoavat työhyvinvointipäiväänne luonnossa liikkumista, yhdessä tekemistä sekä ryhmäytymistä tukevaa toimintaa.

Anna ajatuksen ja luovuuden virrata olympialaisissa tai pienien haastetehtävien parissa. Nuotion äärellä onnistuvat pienet ruokahaasteet ja uudenlaiset elämykset. Vaellukset ovat toteutettavissa Kokkolan lähialueilla. Vaelluksen kesto on 2-4h ja hinta määräytyy osallistujamäärän mukaisesti.


Katso myös: Kotavaellus PDF

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Suunnitellaan yhdessä teille hyvä ja tarpeenmukainen kokonaisuus.

Sinua palvelevatVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!