Boka
tid
ta
kontakt
Stäng


Stäng

TYKY-dag

Syftet med TYKY-dagar är att stöda och uppehålla personalens arbets- och funktionsduglighet. Dit hör fysisk träning, trevligt socialt umgänge och avslappning. Vi har till förfogande olika branschers toppenspecialister och ett brett samarbetsnätverk.

TYKY-dagen kan innehålla t.ex. ute- och inomhusmotion, vandring, olika tester, sköna avslappningsstunder och specialisternas inspirerande föreläsningar. TYKY-dagen skräddarsys enligt behov och önskemål.

Varför beställa TYKY-dag från oss?

  • Du sparar tid och pengar
  • Avgiftsfri planering enligt önskemål
  • Vi kan uppgöra en TYKY-helhet enligt din budget
  • Färdigt förhandlade priser om måltider, utrymmen och andra tjänster
  • En tydlig fakturaOlika TYKY-paket


Golf-paketet


Dagen börjas med kaffe och en inspirerande föreläsning om arbetsvälmående. Förmiddagen fortsätter i motionstecken på en anslående golfbana. Tema för förmiddagens program, som leds av en fysioterapeut, är aktivering av djupa muskler och förbättring av rörligheten.

Efter lunch bekantar vi oss i golfandets underbara värld. Undervisning, tekniker, grepp och slag övas före det egentliga spelet.

Kvällen fortsätter stämningsfullt med bastu och god mat.

Medirex Skattjakt


Vill du erbjuda personalen en rolig dag som förbättrar laganda? Medirex Skattjakt är ett teamäventyr som har en planerad rutt i Karleby centrum fylld med lekfulla övningar.

Skattjakten har 10 olika stationer som kan gås igenom i valfri ordning. Mellan de olika stationerna finns bonusuppgifter som man kan utföra genom att använda sin vildaste fantasi. De olika stationerna innehåller både rörliga och kluriga tankebaserade uppgifter. Teamäventyret tar ungerfär 60-90 mintuer. Programmet går att anpassas och modifieras med ytterligare mera program, såsom Skattjakts frågesport, mellanmål eller avslappningsövningar i grupp tillsammans med fysioterapeut.

Ta kontakt och be om offert! Vi kan planera tillsammans en bra och ändamålsenlig helhet.

Anna Nurmi-Lehto
044 548 9753

Boka tid på nätet!


Blev du intresserad av våra tjänster? Klicka på knappen nedan och boka en tid! Observera under bokningen i vilken anstalt tjänsten erbjuds vid.


Boka tid
Välkommen till oss - Motion är medicin