Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella (Soiten palvelusetelillä, Kelan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella) tai omakustanteisesti esim. arviokäynnille, jos vanhemmat ovat huolissaan lapsensa motorisesta kehityksestä. Fysioterapian tavoitteena on tukea lapsen liikunta- ja toimintakykyä sekä mahdollistaa lapsen osallistumisen arjen toimintoihin mm. päiväkodissa, koulussa ja harrastustoiminnassa. Fysioterapiassa hyödynnämme myös Vasa Concept -kuntoutusmenetelmää.

Lasten fysioterapian asiakasryhmiä ovat mm. vauvojen varhaisterapia, neurologiset lapset (cp-vammaiset, selkäydinvammaiset, aivotrauman kokeneet ja kehitysvammaiset), tuki- ja liikuntaelin vaivat (ortopediset vaivat ja reumaa sairastavat), lihassairaudet ja hengityselinsairaat lapset. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa Medirexin toimitiloissa, koti-, päiväkoti-, ja koulukäynteinä sekä allasterapiana.

Asiakaspalautteita


Sinua palvelevat

 • Virpi Maunula
  Varaa aika

  Virpi Maunula

  Fysioterapeutti

  Lasten fysioterapia, Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept –harjoittelu

  finsveeng

 • Merja Jelekäinen
  Varaa aika

  Merja Jelekäinen

  Fysioterapeutti, Lasten fysioterapia

  Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept –harjoittelu

  finsveeng

 • Joanna Stigman
  Varaa aika

  Joanna Stigman

  Fysioterapeutti

  Lasten- ja nuorten psykofyysinen fysioterapia Fascia-käsittelyt, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, vauvojen fysioterapia, Baby Balance-vauvahieronta, imetysohjaus

  finVaraa aika netissä!


Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä! Huomaathan varauksen yhteydessä tarkistaa missä toimipaikassa valitsemaasi palvelua tarjotaan.


Varaa aika
Tervetuloa meille - Liike on lääke!