Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Fysioterapiatuotteet

Myynnissämme on monenlaisia fysioterapiaa tukevia tuotteita, jotka auttavat ja helpottavat asiakkaan kuntoutusprosessia. Ne voivat olla tukia tai teippejä vaurioituneeseen niveleen tai jumppavälineitä tehostamaan kotiharjoittelua.

Myynnissämme olevat tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Voimme myös tilata asiakkaan haluaman tuotteen, jos sitä ei sillä hetkellä ole tuotevalikoimassamme.

Myyntivalikoimaamme kuuluu:

ACTIMOVE-TUKIA: selkä, polvi, kyynärpää, rannetuet

KINESIOTEIPIT, joita käytämme asiakkaillemme kuntoutuksen tukena ja myymme teippirullia myös asiakkaiden omaan käyttöön (huomioi, että teippaajalla tulee olla asianmukainen koulutus kinesioteipin käytöstä)

URHEILUTEIPPIÄ, mm. erilaisiin urheiluvammoihin kuten nyrjähdyksiin ja venähdyksiin

KUMINAUHOJA, kotijumppauksen tueksi. Kuminauhoja voit käyttää monipuolisesti minkä tahansa raajan tai selän kuntoutuksessa lisäämään lihasvoimaa, tasapainoa ja stabiliteettiä. Kuminauhan voi kätevästi asettaa ovenripaan tai tuolin jalkaan.

TUKISUKKIA, suoraan tiskistä tai mittatilaustyönä

YKSILÖLLISET TUKIPOHJALLISET, yksilöllisiä tukipohjallisia käytetään tarvittaessa osana fysio- ja jalkaterapiaa. Tukipohjalliset tehdään usein tukemaan jalan rakennetta tai ohjaamaan jalan toimintaa ja kuormittumista, mutta niitä voidaan käyttää myös osana kivunhoitoa.

TNS-KIPUHOITOLAITTEITA, (transkutaaninen hermostimulaatio) kotikäyttöön joko vuokralle tai omaksi. Sähkökipulaitteita on perinteisesti käytetty monenlaisiin kiputiloihin sekä akuuteissa että kroonisissa kiputiloissa. Se stimuloi verenkiertoa ja vaikuttaa kivun säätelyyn porttikontrollin kautta (sähkön kosketusärsykkeet estävät kipuärsykkeiden etenemisen selkäytimestä aivoihin).

PURISTUSPALLOJA JA VAHOJA, käden vammojen kuntoutukseen lisäämään lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä.

KANTAKOROTUSLAPPUJA JA -PEHMUSTEITA, erilaisiin jalan ongelmiin esim.kantaluupiikin hoidossa tai akillesjänneongelmissa
Tervetuloa meille - Liike on lääke!