Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Minimal pain for maximum gain!

blogi 24.05.2018

Tänään oli ajatuksia herättelevä asiakastapaaminen jaksamisesta ja blogihan tästä hedelmällisestä keskustelusta syntyi!
Johtaminen, henkilöstön jaksaminen, stressi ja loppuunpalaminen, nidoutuu kaikki jollain tavalla yhteen. Positiivisen kasvuun tähtäävä ja eteenpäin puskevan yrityksen taakse tarvitaan henkilöstön intoa, sitoutumista, jaksamista, kirkasta määränpäätä ja määrätietoista johtamista. Hiukan onnea, hyviä tuulia, hyvää verkostoa ja kaikenlaisia positiivisia viboja ja kovaa työtä.

Kasvun keskellä on tärkeää fokusoida henkilöresursseihin, ympäripyöreiden työpäivien ja viikkojen keskellä kannattaa kysyä itseltään, missä menee jaksamisen raja, oma ja muiden? Pohtiminen kannattaa, sillä harva yritys kasvaa suurilla sairaslomakustannuksilla. Päinvastoin, kulu on harmittavasti suoraan pois yrityksen tuloksesta, kylmä totuus. Työhyvinvoinnista ei kannata yksinkertaisesti tinkiä kiireenkään keskellä, surullisen kuuluisa seinä voi tulla yllättäin vastaan ja tästä harmaasta skenaariosta löytyy niin monta esimerkkiä.

Mitäs sitten kun ihminen on toimintakyvytön, syystä jos toisesta? Mitä sitten, kun johtajat eivät enää jaksa? Menestykseen ja kasvuun pyrkivän yrityksen moottori on johtaja mutta miten muutosta johdetaan? Kasvua? Miten seuranta? Miten tuetaan henkilöstöä työssä - sitä yrityksen suurinta voimavaraa? Korjausliikkeet tulee joskus liian myöhään ja "tulipalojen sammuttaminen" on aina kallista.

Viisaimmat, ennaltaehkäisee systemaattisesti, huomioi ennustettavat sudenkuopat henkilöstön hyvinvoinnissa. Perus maalaisjärjellä ja logiikalla, pääsee niin pitkälle hyvät ihmiset. Kassatyöntekijän ja kengittäjän ergonomiset haasteet tiedetään, usein myös hitsaajan ja siivoojan ja sihteerin. Ydinfysiikkaa ei ole hyvä henkilöstöjohtaminenkaan, vaikka oma erityispiirteinen taiteenlajinsa onkin. Hyvistä päätöksistä ja aidosta välittämisestä hyötyy kaikki.

"Yksi tyhyyn satsattu euro, tuo kaksi takaisin" on sanonta jota kuulee usein ja sairaslomakustannuksia katsellessa on helppo ymmärtää että se pitää paikkansa.

Totuus on, että yhden ihmisen 10 päivän sairaslomakustannuksella saat 150 henkilölle työhyvinvointisuunnitelman koko vuodeksi!
Saanko täsmentää, yhden ainoan ihmisen sairaslomakustannuksella, saat 150 henkilölle kattavaa työhyvinvointia!

Parempaa diiliä ei ole olemassa - Minimal pain for maximum gain!

Hyvää kesänalkua kaikille!
Erica Roiko
044 3361 268


#työhyvinvointi #stress #liikeonlääke #move #businessstrategy #wellness #työfysioterapia #workwell #tules

Jaa tai tykkää