Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Joulu on taas (ohi)

blogi 04.01.2018

Joulu oli ja meni. Joulustressi -veni, vidi, vici -tulin, näin ja voitin! Mahtavaa. Kiitokset tammikuulle että olet olemassa. Niinhän se homma menee, että mammojen joulu alkaa joulun jälkeen, vaikka mukavahan niitä jouluja on aina jälkeenpäin muistella ja itsehän sitä itselleen kiireitä keksii.
Jokainen nurkkaus, hyllykkö ja kaappi pitää kuurata, ainakin teoriassa. Hammasharjat ja ihmesienet saa kyytiä, koska joulu on joulu. Leipominenkaan ei tapahdu ihan itsestään, pitää sekoitella, vaivata ja kohotella. Leipoa pullat, piparit ja joulutortut muunnoksineen. Koska eletään innovatiivisiä aikoja, niin joulutorttuja pitää olla vihreillä kuulilla, torttuja vaniljatuorejuustolla ja mustikalla, toffeekarkilla ja tietenkin perinteiden ystäville pelkkää luumuhilloa tai ei mitään.

Koska tunnit ei kuitenkaan riitä, niin se on sama jättää myös paketointi yön pikkutunneille -stressin maksimointi vauhdittaa prosessia. Mitäs sitä lahjoja ostellessa ajatteleekaan, hmm? No sitä, että kuvittelee tekevänsä ylellisen hienoja paketteja, harkittuun paperi- ja paperinaru yhdistelmään, Faberge munan suoria replikoja.
Yeah right, totuuden nimissä, siihen se menee että klo 01.00 väkerrellään jonkun paperi- ja teippirullan kanssa, sakset ja kynä on aina hukassa. Lopuksi kuusen alla on epämääräisen näköisiä paketteja, joihin on käytetty ylitsevuotavan paljon teippiä. Huokaus. Kreditsit kuitenkin sille, että paketit on siellä, hienosti tai vähemmän hienosti.

No okej, karrikoidun kyyninen näkökulma tuli nyt tähän kirjotukseen ja ehkä tämä kertoi enemmän allekirjoittaneen joulusta kuin muiden, mutta sallittakoon se tummahkon, huumorin nimessä.

Urbaanin legendan mukaan, on myös niitä ihmisiä jotka ripotellen pitkin marras-joulukuuta, systemaattisesti valmistelee joulua, leipomuksia ja kokkailuja. Paketit on paketoitu hyvissä ajoin ja stresseistä, päänsäryistä ja selkäkivuista ei ole tietoakaan. Hyvä te! Kuulostaa hienolta ja siltä että ajanhallinta on lampaan-nahkahanskassa. Tähän täytyy pyrkiä heti ensi vuonna.

Nyt on kuitenkin joululoman ihanat löhöilyt historiaa ja arki käsissä. Tammikuu on täynnä toivoa, terveellistä- ja sitä eeppistä uutta elämää. Uusi vuosi ja uudet kujeet, fresh ja puhdas pöytä on hieno asia.

Oikein hyvää ja terveellisen stressitöntä uutta vuotta kaikille!

Terveisin,
Erica
Romeon ja Robin poikien äiti
Joulustressaaja ja tammikuun uuden elämän puolesta puhuja
Myynti- ja markkinointi

Jaa tai tykkää