Boka
tid
ta
kontakt
Stäng


Stäng

Lymfaterapi

Lymfaterapi effektiverar lymfvätskeomloppet som flöder lätt pumpande i vår kropp. Lymfaterapi är en effektiv och smärtfri vårdform som lämpar sig speciellt i behandling av svullnader och smärtlindring. Vårdformen är också en mycket bra avslappningsmetod.

Kompressionsvård, bandage och kompressionsprodukter är viktiga ting i den dagliga skötseln av svullnader. Vi beställer stödstrumpor-, strumbyxor och – ärmar enligt mått. Det är bra att ta mått på morgonen eller under förmiddagen då svullnaden ännu är lindrig. Till en enskild måttagning reserveras 30 minuter eller så kan du även ta del i strödstrumpstimmen varje månads första tisdag mellan kl. 9-10. Vi lindar även bandage.

Lympha-Touch


Lympha-Touch- behandlingsmetoden har utvecklats till arbetsredskap för fysioterapeuter och professionella inom lymfaterapi. Vårdformen är en lämplig metod i behandling av lymfaödeema, svullnad efter operation och vården av ärr. LymphaTouch- vårdmetoden baserar på effekterna av undertrycket.

Vi betjänar dig

 • Krista Porthen
  Boka tid

  Krista Porthen

  Fysioterapeut

  Funktionsstörningar i bäckenbotten, Geriatrisk rehabilitering, Lymfaterapi, Vasa Concept -training, Moderskapsfysioterapi

  finsveeng

 • Hanna Kalliokoski
  Boka tid

  Hanna Kalliokoski

  Fysioterapeut

  Voice massage- och Fascia-behandlingar

  fineng

 • Katja Löfroth
  Boka tid

  Katja Löfroth

  Motionsskötare, Lymfaterapeut

  Kompressionproduktspecialist

  finsveBoka tid på nätet!


Blev du intresserad av våra tjänster? Klicka på knappen nedan och boka en tid! Observera under bokningen i vilken anstalt tjänsten erbjuds vid.


Boka tid
Välkommen till oss - Motion är medicin