Varaa
aika
ota
yhteyttä
Vastaa kyselyyn
Sulje


Sulje

Tiedote 21.11.23

tiedote 21.11.2023

Muutoksia Medirexin johtoon
Tiedote 21.11.23
Medirexin toimitusjohtajana 12 vuotta toiminut Anna Nurmi-Lehto siirtyy Suomen Kuntoutusyrittäjien toiminnanjohtajaksi 7.12.23 alkaen. Medirexin toimitusjohtajana aloittaa samalla päivämäärällä Annan pikkusisko Aino Nurmi. Toimintaterapeutiksi valmistuva Ville Nurmi ottaa vetovastuun Hagströminkulman toimipisteestä ja toimii varatoimitusjohtajana. Anna Nurmi-Lehto jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä.

Anna Nurmi-Lehdolle vuodet Medirexissä ovat olleet mahtavia. ”Meillä on todella ainutlaatuisen huippu henkilökunta ja valtavasti osaamista. Asiakkaita ja koko Medirex-perhettä tulee tietysti ikävä, mutta onneksi saan jatkossakin olla mukana yhtiön menossa hallituksen jäsenen roolissa.”

Aino Nurmi ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan hyvillä mielin. ”Medirex on ollut aina isossa roolissa omassa elämässä ja yrityksessä olen työskennellyt n. 15 vuotta, pois lukien muutamat vuodet opintojen ja muiden töiden parissa. Tunnen siis talon ja sen tavat. Työkaverit ja asiakkaat ovat itselle ne tärkeimmät asiat tässä työssä, ja heidän eteensä lupaan tehdä yrityksen arvojen mukaista työtä päivittäin. Mieli luottavaisena otan vastaan tämän uuden pestin ja olen todella kiitollinen isälleni sekä muille perheenjäsenille tästä mahdollisuudesta.”

Medirexistä voimme kaikki ylpeänä sanoa, että olemme itsenäinen paikallinen toimija, joka kulkee omaa polkuaan asiakkaiden etua vaalien.

Kokkolassa 21.11.23
Medirex Oy:n puolesta
Pekka Nurmi, Ville Nurmi, Anna Nurmi-Lehto ja Aino Nurmi

Jaa tai tykkää